Anuntul Samsung GALAXY S11 cu MAREA SCHIMBARE din Telefon

Samsung GALAXY S11 are parte de un anunt foarte important cu o foarte mare schimbare din telefon, iata ce este pregatit de catre compania coreeana pentru clienti.

Samsung GALAXY S11 are una dintre cele mai mari schimbari prezentate astazi in mod oficial, iar asa viitorii clienti vor sti ceea ce urmeaza sa primeasca daca vor decide sa cumpere noul model de telefon dupa lansare. Vorbim despre noul procesor Qualcomm Snapdragon 865 care va fi implementat in Samsung GALAXY S11, el fiind dezvaluit in mod oficial astazi de catre americani, si desigur ca vine cu schimbari foarte importante oentru telefoane.

Samsung GALAXY S11 va avea acest chip integrat in doar unele dintre modelele vandute la nivel global, restul urmand a avea viitorul chip Exynos 990/9830, care din pacate nu va fi la fel de performant, si nu va avea chiar la fel de multe noutati. Revenind totusi la Qualcomm Snapdragon 865, in acesta urmeaza sa aiba separat si un modem 5G X55 care le va permite telefoanelor din seria Samsung GALAXY S11 sa se conecteze la retele 5G mmWave si cu frecvente de sub 6 GHz.

Anuntul Samsung GALAXY S11 cu MAREA SCHIMBARE din Telefon

Samsung GALAXY S11 va avea acelasi modem ca iPhone 12, iar ambele ar trebui sa ofere performante extrem de bune pentru clientii care sunt dornici sa beneficieze de cele mai mari viteze de navigare pe internet pe telefoanele mobile. Problema este ca modemul X55 va fi separat de chip-ul Qualcomm Snapdragon 865, iar asta inseamna ca Samsung GALAXY S11 nu va oferi autonomie chiar atat de buna si nu va fi foarte subtire.

Samsung GALAXY S11 nu va beneficia de un modem 5G integrat in procesor, asa cum nici iPhone 12 nu va avea acest mare beneficiu, insa asta e ceva ce era de asteptat de la ambele modele de telefoane, in baza specificatiilor anuntate si in trecut. Interesant este ca Snapdragon 865 nu poate fi integrat cu alt modem 5G decat cel X55 de la Qualcomm, iar producatorii care nu vor 5G, vor trebui sa implementeze un modem 4G separat, dar pentru Samsung GALAXY S11 asta nu e o problema.

Samsung GALAXY S11 ar trebui sa se apropie de iPhone 11 si in materie de performante cu acest nou procesor, insa mai multe despre asta vom afla abia in momentul in care acesta va fi anuntat in mod oficial de catre compania coreeana.