Fanii Samsung GALAXY S11 vor fi DEZAMAGITI ca NU va COPIA iPhone 11

Samsung GALAXY S11 ar putea avea fani dezamagiti de faptul ca nu va copia una dintre importantele functii pe care iPhone 11 le are incluse de catre compania Apple.

Fanii Samsung GALAXY S11 DEZAMAGITI COPIA iPhone 11

Samsung GALAXY S11 a avut acum cateva luni anuntata implementarea unei functii care deja exista in telefoanele iPhone 11, insa care se pare ca nu va ajunge intr-un final si in produsul la care coreenii lucreaza in acest moment. Vorbesc despre un sistem avansat de recunoastere faciala care a fost anuntat pentru lansare in Samsung GALAXY S11, insa care se pare ca nu va mai fi integrat in telefon, conform celor mai recente informatii.

Samsung GALAXY S11 a avut dezvaluite zilele acestea atat schite de productie, cat si primele folii pentru protejarea ecranului, iar toate arata ca nu vor exista camere 3D in aceasta serie de telefoane, la fel cum nu au existat nici in celelalte. Asta inseamna ca Samsung GALAXY S11 nu va oferi recunoastere faciala 3D la fel de avansata precum cea din telefoanele iPhone 11 ale companiei Apple, ci va ramane la cititorul de amprente ultrasonic.

Fanii Samsung GALAXY S11 vor fi DEZAMAGITI ca NU va COPIA iPhone 11

Samsung GALAXY S11 ar trebui sa aiba o asemenea componenta care sa fie chiar mai buna decat cele implementate in modelele anterioare, iar asta deoarece acolo au existat probleme extrem de mari. Chiar si Samsung a recunoscut ca seria S10 permitea deblocarea telefonului de catre orice persoana, fara a avea amprenta inregistrata in telefon, daca folii de anumite tipuri erau plasate pe ecran, iar Samsung GALAXY S11 nu trebuie sa aiba o asemenea problema.

Samsung GALAXY S11 ar trebui sa vina cu un cititor de amprente ultrasonic net superior celui implementat in modelele lansate in cursul anului trecut, iar asta ar trebui sa reduca atat performante mai bune, cat si o acuratate cu mult imbunatatita. Lipsa unui sistem de recunoastere faciala din Samsung GALAXY S11 ar putea fi ceva ce lumea va critica la telefon, iar asta pentru ca putine telefoane Android ofera asa ceva, si o fac prost, dar de la Samsung sunt asteptari mai mari.

Samsung GALAXY S11 va veni cu multe alte noutati foarte importante, printre ele numarandu-se si o noua camera principala care are 5 senzori de imagine si va fi capabila sa faca poze grozave pentru toti utilizatorii.