Huawei: Anuntul INGRIJORATOR care va INTRISTA TOTI Clientii

Huawei are parte de un nou anunt ingrijorator care ii va intrista pe toti clientii companiei chinezesti, iata ce a fost dezvaluit aseara si cat de multa lume e afectata.

Huawei acord sua china

Huawei este in centrul unui anunt ingrijorator care cu siguranta va intrista toti clientii companiei, iar asta pentru ca problemele sale sunt extrem de departe de a se termina, Donald Trump facand in cursul serii trecute dezvaluirile. Conform presedintelui SUA, exista sanse foarte mici ca un acord comercial cu China sa fie semnat inainte de alegerile prezidentiale din 2020, adica toamna anului viitor, deci situatia actuala va continua.

Huawei nu va avea parte de o relaxare a sanctiunilor din SUA pentru ca este o “moneda de schimb” intre cele doua mari puteri, iar Donald Trump vrea sa profite de ea pentru a obtine un acord comercial favorabil cu care sa se poata lauda in fata americanilor. Strategia lui Trump lasa totusi Huawei intr- o situatie extrem de proasta deoarece compania chinezeasca nu-si poate desfasura activitatea asa cum trebuie, fara sanse ca lucrurile sa se remedieze.

Huawei: Anuntul INGRIJORATOR care va INTRISTA TOTI Clientii

Huawei avusese parte de unele vesti bune cand Donald Trump a dat ordin ca unele licente de comert pentru companii din SUA sa fie aprobate, iar Microsoft poate vinde catre chinezi orice doreste, insa acest lucru nu este valabil si pentru Google. Mai mult decat atat, la jumatatea acestei luni SUA vrea sa impuna noi taxe pentru produsele fabricate in China, iar asta va inrautati si mai mult relatiile dintre doua tari, ceea ce afecteaza iar tot Huawei.

“Dow s-a închis brusc în roșu – marcând a treia zi de pierderi – după ce președintele Donald Trump a declarat că un acord comercial cu China s-ar putea să nu se realizeze decât după alegerile din 2020. Marti Trump a sugerat reporterilor de la Londra ca o intelegere comerciala cu Beijing ar putea sa vina mult mai tarziu decat se asteptau multi.”

Huawei a anuntat ca produsele sale cele mai recente sunt lipsite de componente de la companii americane, insa aceasta este doar jumatate din problema, deoarece altele sunt produse in afara Chinei, dar cu tehnologii facute in SUA. Aici intervine o alta problema deoarece SUA vrea sa le interzica celor de la Huawei sa cumpere componente din alte tari care sunt produse cu tehnologii dezvoltate in SUA, iar activitatea sa va fi blocata.

Huawei are amenintari si privind impunerea unei interdictii de tranzactionare cu dolari americani, plus o punere sub sechestru a bunurilor din SUA, deci lucrurile se afla intr-o situatie extrem de neclara pentru chinezi in moentul de fata.