Google Photos lanseaza Functia pe care o Asteptai de MULT

Google Photos are in sfarsit lansata o functie pe care foarte multi utilizatori o asteptau de foarte multa vreme, iata ce ajunge in final pentru toata lumea.

Google Photos poze mesaje

Google Photos este una dintre cele mai mari platforme pentru stocarea de poze online, iar compania Google a lansat recent o noua functie care are menirea nu doar de a face viata oamenilor mai usoara, dar si de a simplifica procesul de a partaja poze. Mai exact, Google Photos are implementata acum o noua functie care permite trimiterea de poze catre alte persoane prin intermediul mesajelor, un sistem privat de mesagerie fiind integrat in aplicatie.

Google Photos are acest sistem privat de mesagerie implementat in aplicatiile pentru iOS si Android, insa inclusiv in website-ul pe care il poate accesa toata lumea pentru a partaja mesaje, deci vorbim despre o schimbare importanta si foarte buna. Acum utilizatorii care folosesc Google Photos nu mai sunt nevoiti sa creeze un album pentru a partaja pozele, ci pur si simplu pot trimite cate o singura poza catre oricine care foloseste platforma.

Google Photos lanseaza Functia pe care o Asteptai de MULT

Google Photos partajare poze contacte

Google Photos intra practic in randul unor aplicatii ca Instagram, Snapchat, Facebook Messenger, iMessage, etc, care permit deasemenea trimiterea de poze in conversatii, chiar daca nu au functii dedicate pentru stocarea de poze online. Google Photos permite deasemenea doar comunicarea intre oameni in aceasta platforma de mesagerie privata, deci lucrurile se schimba intr-o foarte mare masura pentru platforma, asa cum e si normal.

Google Photos permite acum inclusiv trimiterea de poze catre grupuri de persoane, indiferent cat de mare este acel grup, si desigur ca inclusiv clipurile video pot fi partajate de catre oameni daca doresc sa faca acest lucru. Google Photos nu are aceasta functie implementata pentru a inlocui aplicatiile de mesagerie existente, insa Google vrea sa le ofere oamenilor mai multe metode de comunicare in cadrul platformei.

Google Photos a lansat aceasta noua functionalitate acum, iar ea va fi disponibila pentru toata lumea gradual, astfel ca daca inca nu o vedeti in cadrul aplicatiei, veti rabdare, deoarece ea va aparea pentru toata lumea.