NASA Dezvaluie Descoperirile INCREDIBILE despre Soare (VIDEO)

NASA a dezvaluit noaptea trecuta descoperirile foarte importante pe care le-a facut in misiunea desfasurata in apropierea soarelui care ne sustine viata.

NASA, dupa cum prea bine stiti deja, a trimis inca de acum ceva timp o sonda spatiala numita Parker pentru a se apropia de soarele care ne sustine viata si a-i mai descoperi unele dintre secretele pe care le ascunde. Ei bine, acum a venit si momentul dezvaluirii descoperirilor facute de catre cercetatorii NASA, si in clipul video de mai sus aveti detaliate cele mai importante noutati pe care aceasta sonda le-a putut descoperi pana in acest moment.

NASA a lansat sonda in august 2018 in cadrul unui proiect care a costat 1.5 miliarde de dolari si a adus cel mai apropiat obiect uman de soare pentru a-l analiza ceva mai aproape, si a raporta descoperirile pe Pamant. NASA sustine ca sonda Parker s-a apropiat la 24 de milioane de kilometri de soare, adica aproape jumatate fata de distanta anterioara la care s-au putut inregistra date cu privire la steaua care sustine viata pe Pamant in acest moment.

NASA Dezvaluie Descoperirile INCREDIBILE despre Soare (VIDEO)

NASA a fost in principal interesata de modul in care sunt desprinse in mod constant diverse particule de soare, adica vanturile solare, dar si cum accelereaza acestea pana la vitezele atat de mari cu care circula prin univers in momentul de fata. Mai mult decat atat, NASA a vrut sa afle si de ce atmosfera exterioara a soarelui, coroana, este are temperaturi mult mai mari decat cele de la suprafata stelei, totul fiind un foarte mare mister pana acum.

NASA sustine ca aceasta coroana atinge temperaturi de pana la 1.1 milioane de grade Celsius, in timp ce temperatura de pe suprafata stelei ar fi de cam 6000 de grade Celsius, ceea ce reprezinta o diferenta uriasa. NASA isi retrimite sonda in coroana soarelui la cam fiecare 5 luni pentru a inregistra noi informatii, iar toate detaliile despre intregul proces foarte periculos pentru nava spatiala sunt detaliate de catre americani in clipul de mai sus.

NASA explica tot acolo si multe dintre descoperirile foarte importante pe care le-a facut pana in momentul de fata, iar totul merita urmarit pentru ca vorbim despre premiere extrem de importante inregistrate de catre americani.

1 COMENTARIU