Netflix pregateste o Functie care te-ar putea ENERVA la CULME

Netflix pregateste o functie noua care te-ar putea enerva la culme daca ar fi lansata pentru toti utilizatorii, iata cat de mare urmeaza sa fie schimbarea.

Netflix Functie ENERVA CULME

Netflix cauta in mod constant sa gaseasca functii noi care le poate lansa pentru ai sai abonati in ideea de a-i tine mai mult timp conectati la platforma, iar una care se afla acum in plin proces de testare ar putea genera foarte multe plangeri. Mai exact, cei de la Netflix dezvolta o noua functie care va descarca in mod automat filme si seriale pe care sistemele de inteligenta artificiala cred ca noi am vrea sa le vedem in dispozitivele noastre.

Netflix va lega aceasta functie de cea numita “Smart Downloads”, iar asta pentru ca a doua a fost gandita pentru a descarca automat episoadele serialelor pe care le urmarim, astfel incat atunci cand apare unul nou, sa-l avem deja pregatit de vizualizare. Functia noua, numita deocamdata “Downloads for You”, trebuie activata manual, si va descarca doar acel continut despre care sistemul predictiv al Netflix crede ca noi am vrea sa il urmarim.

Netflix pregateste o Functie care te-ar putea ENERVA la CULME

Netflix downloads for you

Netflix incearca practic sa ii ajute pe oameni sa descopere continut nou din platforma lor, dar nu numai prin recomandarea materialelor in interfata din care putem alege ce sa urmarim, ci si prin descarcarea lor automata in dispozitivele noastre. Functia s-ar putea dovedi a fi una foarte controversata, iar asta pentru ca nu toata lumea va dori ca Netflix sa decarce tot felul de filme si seriale de care nu e interesata, chiar daca functia trebuie activata manual.

Netflix are un sistem de inteligenta artificiala destul de bine antrenat pentru a ghici ceea ce ar dori sa vada oamenii, insa chiar si asa, e greu sa prezici intotdeauna in mod corect filmele si serialele de care oamenii ar fi interesati. Combinand asta si cu faptul ca acel continut descarcat de catre Netflix va ocupa spatiu in terminale, uneori poate chiar si pana la cativa GB, cu siguranta vor exista oameni care se vor plange de aceasta functie.

Netflix testeaza deocamdata totul pe un numar redus de utilizatori, si abia dupa ce va avea suficient de multe date adunate despre test va lua o decizie cu privire la o posibila lansare a unei asemenea functii, sau nu.