Netflix va avea o Functie SPECIALA pentru TOTI Utilizatorii

Netflix va avea o functie speciala pentru toti utilizatorii de telefoane din lumea intreaga, iata ce a pregatit compania pentru toata lumea chiar acum.

Netflix Functie SPECIALA Utilizatori

Netflix pregateste lansarea unei noi functii speciale pentru toti utilizatorii platformei de streaming video la cerere, si vorbim despre ceva ce probabil ca trebuia sa fie lansat de mult timp, dar ajunge abia acum pentru toata lumea. Mai exact, vorbim despre o functie pe care Netflix o implementeaza pentru utilizatorii care nu vor sa mai filme si seriale in lista unde sunt afisate cele pe care am inceput sa le vedem, dar nu le-am terminat de vazut.

Netflix testeaza in momentul de fata functia pe telefoane mobile, acolo unde sectiunea “Continue Watching” are oferita posibilitatea de a elimina anumite titluri din lista astfel incat sa nu mai fim nevoiti sa le vedem daca nu dorim acest lucru. Functia nu este una foarte importanta pentru cei care folosesc Netflix, dar se poate dovedi a fi foarte utila in situatiile in care oamenii chiar nu mai vor sa vada ceva, si n-au nevoie de listarea continutului.

Netflix va avea o Functie SPECIALA pentru TOTI Utilizatorii

Netflix Functie SPECIALA Utilizatori continue watching

Netflix nu a spus absolut nimic despre implementarea acestei functii, si o testeaza in momentul de fata cu un numar foarte limitat de utilizatori din lumea intreaga, deci vorbim despre putine persoane care au efectiv acces la ea. Totul face mai mult ca sigur parte dintr-un test pe care Netflix il deruleaza pentru a descoperi in ce masura oamenii au nevoie de o asemenea functie noua, sau ea ar fi complet inutila pentru ei in utilizarea zilnica.

Netflix testeaza foarte multe functii in mod regulat, unele dintre ele foarte importante, iar altele care aduc o modificare nu foarte mare pentru experienta generala de folosire, dar care se pot dovedi a fi foarte utile pentru ei. Desigur ca aceasta intra in categoria celor ce nu sunt foarte utile, astfel ca ramane de vazut in ce masura ea va fi lansata de catre Netflix, si cat de repede se va intampla acest lucru pentru toata lumea.