Un Barbat a Cumparat un Apple Watch, ce a Primit l-a SOCAT Complet

Un Barbat a Cumparat un Apple Watch, ce a Primit l-a SOCAT Complet

Apple Watch este unul dintre cele mai populare gadget-uri in momentul de fata, este cautat de foarte multa lume, nu este foarte scump, si poate fi un cadou grozav pentru oricine. De Black Friday un barbat din Marea Britanie a gasit o oferta de nerefuzat pe Amazon pentru un Apple Watch, care avea o reducere de 100 de lire in comparatie cu pretul sau obisnuit.

Crezand ca a gasit o oferta foarte buna, barbatul l-a comandat, insa dupa ce i-a venit coletul, si cand a incercat sa se laude cu produsul in fata unor oameni, a ramas socat. In locul unui Apple Watch, barbatul a primit in cutie o pompa pentru desfundat WC-ul, da ati citit bine, smartwatch-ul s-a “transformat” in mod miraculos intr-un obiect mult mai ieftin.

Problema este ca cel Apple Watch a fost cumparat direct de la Amazon, nu de la vreun vanzator din platforma, astfel ca greseala facuta de companie e una foarte ciudata. Dupa cateva ore pierdute discutand cu reprezentanti ai serviciului de relatii pentru clienti, barbatului nu i-a fost trimis alt produs, ci i-a fost returnata o parte din suma, cealalta fiindu-i oferita ca voucher.

Apple Watch pompa desfundat WC

“John Browne s-a lăsat „fumat” când a comandat un Apple Watch de la gigantul de pe internet, dar a fost trimis în locul său o pompa de desfundat toaleta. Directorul de vânzări a fost foarte cand a cumparat un Apple Watch 4 cu 299 de lire sterline în prima zi a Black Friday. Cu toate acestea, emoția sa de a economisi 100 de lire sterline fata de prețul de vânzare normal a fost zdrobită când a deschis coletul în fața colegilor din biroul său central din Londra. Pachetul, care conținea o pompa de desfundat WC-ul de culoare alb-negru de 4,39 GBP, a lăsat personalul razand.”

Amazon e o companie mare, care desigur ca face foarte multe greseli, mai ales cand are de livrat multe produse in cadrul unei campanii ca Black Friday, insa asa ceva se intampla totusi destul de rar.