WhatsApp: SURPRIZA MARE care a Entuziasmat foarte MULTA Lume

WhatsApp are parte de o foarte mare surpriza pentru utilizatori, care deja a entuziasmat foarte multa lume, iata ce pregateste in secret compania americana.

1

WhatsApp SURPRIZA Entuziasmat Lume

WhatsApp a avut zilele trecute implementata o schimbare foarte importanta care a luat prin surprindere foarte multa lume, dar a generat si foarte mult entuziasm cu privire la ceea ce este pregatit pentru utilizatorii din intreaga lume. Mai exact, v-am spus zilele trecute ca in aplicatia WhatsApp va fi lansat un dark mode care va avea disponibila optiunea de activare in mod automat atunci cand nivelul bateriei ajunge la o valoare redusa pe telefoane.

WhatsApp ar urma sa fie conectata cu sistemul care permite reducerea consumului de energie al telefoanelor pentru a prelungi autonomia bateriei, iar lumea a inceput deja sa fie entuziasmata de ceea ce ar urma sa aduca functia. Simpla activare a unui dark mode in WhatsApp ar trebui sa reduca destul de mult consumul de energie in telefoanele celor care folosesc foarte mult aplicatia pentru conversatii si o au deschisa constant in telefoane.

WhatsApp: SURPRIZA MARE care a Entuziasmat foarte MULTA Lume

WhatsApp dark mode battery saver

WhatsApp stie ca pe telefoanele cu ecrane OLED aceasta functie va fi extrem de utila si ca ea poate reduce consumul de baterie, iar pentru a face lucrurile si mai bune, o combina cu sistemele care reduc si mai mult consumul de energie al telefoanelor. WhatsApp are aceasta noua functie descoperita deocamdata doar intr-o versiune beta pentru telefoanele care au sistem de operare Android, insa in mod teoretic, ea ar trebui sa functioneze si in iPhone.

WhatsApp ar putea prelungi destul de mult autonomia bateriei telefoanelor mobile cu un dark mode dedicat, asa cum am vazut deja ca aceasta schimbare pentru iOS 13 aduce o crestere subtantiala pentru autonomia bateriei telefoanelor iPhone. Desigur ca e nevoie si ca utilizatorii sa activeze sistemul pentru a se bucura pentru WhatsApp de o prelungire a autonomiei bateriei, iar cine nu va face acest lucru, nu va vedea schimbarea pe care o asteapta.

WhatsApp nu a spus deocamdata absolut nimic in legatura cu aceasta functionalitate, deci ramane sa vedem daca ea va fi implementat chiar asa cum ne-o dorim, insa lumea este foarte entuziasmata de simpla sa existenta, si in versiune beta.