iPhone SE 2 Plus va avea Noutati la care NU te-ai fi Asteptat

iPhone SE 2 Plus Noutati NU Asteptat

iPhone SE 2 Plus pare sa fie denumirea pe care compania Apple ar putea-o folosi pentru un nou model de telefon iPhone pe care putina lume se astepta sa-l vada prea curand. Mai exact, vorbim despre un iPhone SE 2 Plus care va fi lansat separat de seriile celelalte, insa cu un ecran care acopera o parte mai mare din panoul frontal al telefonului mobil.

iPhone SE 2 Plus ar urma sa aiba un ecran cu diagonala de 5.5, sau 6.1 inch, insa nu va exista vreun face ID pentru el, in schimb va exista un buton Home in partea inferioara. In acest buton Home va fi implementat un Touch ID, iar asta deoarece iPhone SE 2 Plus nu va avea integrat Face ID, iar asta deoarece pretul de vanzare va fi unul destul de redus.

iPhone SE 2 Plus ar trebui sa fie un model separat de iPhone SE 2, pe care cei de la Apple ar trebui sa il lanseze anul acesta pentru clienti, dar desigur ca nici asta nu e 100% sigur. Totusi, e interesant de vazut ce fel de design ar trebui sa aiba acest iPhone SE 2 Plus din moment ce ecranul acopera mai mult din panoul frontal si va exista un Touch ID, nu un cititor integrat in ecran.

“Apple va lansa iPhone SE2 Plus în 1H21. Prezicem că dimensiunea afișajului va fi de 5,5 sau 6,1 inci. Acest model va adopta un design pe ecran complet. Zona de creștere va fi mai mică din cauza lipsei Face ID. Touch ID va fi integrat cu butonul de pornire, care este situat pe partea laterală.”

iPhone SE 2 Plus este pregatit pentru lansare in prima parte a anului 2021, cel mai probabil undeva prin martie, dar nu se stie cam cat ar trebui sa coste din moment ce va avea asemenea schimbari.

8 COMENTARII

  1. Te incurci in ele, mai acum 2 luni era SE in body iphone 8, acum e full body, 20 20, 20 21.. nici tu nu mai stii..

  2. De unde sti mai agarici? Esti vre-un nostradamus? Mai taci da-te-dracu-de-ratat!Numai aberezi non-stop-papitoile! M-am-saturat-maxim-de-ineptiile-tale-de-infant-cordit!Sictir!

  3. Pe-langa-faptul-ca-articolul-e-vraiste-si-moldoveanu-asta-imputit-de-l-a-scris-vai-mortii-lui-un-agarici-imbecil-cu4clase-si-logica-de-infant-nu-cum-sa-nu-imi-bat-pl-de-apple-si-sa-ii-dau-cateva-flegme-pentru-gunoaiele-din-ce-in-ce-mai-multe-lansate-pe-piata(sau care urmeaza a fi lansate) Daca inteleg bine in 2020-2021 Apple lanseaza SE2 “ieftin” pe la 400-500€ cu home buton, implicit margini enorme sa incapa dracia!🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️ Ceva de vis ce nu te asteptai, senzational, de a reptul noaptea mintii! Aproape ca se simte entuziasmul cretinului-care-a-scris-ineptia-asta-de-articol-fata-de-noul-gunoi-reciclat-marca-Happle!Daca-in-2020/2021-asta(oile-in-general)-se-uda-la-budigai-pt-un-jaf-basit,o-mizerie-re-reciclata-la-infinit,o-clona-mizera-expoatata-la-infinit, fara logica si sens-ce-plm-sa-mai-zic…iSheep-sunt-de-a-dreptul-cretini-daca-dau-bani-pe-asa-ceva!Altii-lucreaza-in-kkt-la-al-doilea-foldabil,6G,camere-sub-ecran,toate-nebuniile_Sf-iar-Apple-invie-mortii-la-nesfarsit-ca-in-filmele-alea-proaste-low-buget🤦🏼‍♂️Daca-chiar-il-scot-in-2021-sunt-maxim-retarzi😂😂😂Isi-face-in-plm-Elon Musk colonie pe luna, inventeaza ozn, cine stie ce dracii pana atunci, apar alte tehnologii probabil senzationale iar apple ca-sugacii-de-grupa-mica-cu-mizerii-de-telefoane-demne-de-jucarii-Happy-Meal😂😂😂Apple=pure-garbage-si-o-risipa-totala-de-bani,acum-si-cu-problemele-interminabile-de-soft-se-alege-praful!RIP