WhatsApp: Noua Functie SPECIALA pe care NU CREDEAI ca o vei Avea

WhatsApp are o noua functie speciala pe care nu credeai ca o vei avea disponibila in telefoane, iata ce s-a gandit compania sa ne ofere tuturor acum.

WhatsApp Functie SPECIALA NU CREDEAI Avea

WhatsApp are implementat de catre compania americana un dark mode pentru cei care vor sa beneficieze in telefoanele Android si iOS de o tema intunecata in baza careia sa isi desfasoare conversatiile in baza unei expreiente mai bune. Acest dark mode este inca in proces de dezvoltare pentru aplicatia WhatsApp, iar astazi aflam ca pentru el va fi implementata si o noua functie speciala care le va permite oamenilor sa aleaga modul in care va functiona sistemul.

WhatsApp va avea printre optiunile pentru noul dark mode si una care va permite activarea sa automata in momentul in care nivelul bateriei va ajunge la o valoare mica si va fi activat sistemul care are menirea de a reduce consumul pentru a conserva energia ramasa. Aceasta setare a fost descoperita pentru versiunile Android 9, sau mai vechi, iar WhatsApp va tine cont de activarea functiei “Battery Saver” pentru a activa si dark mode.

WhatsApp: Noua Functie SPECIALA pe care NU CREDEAI ca o vei Avea

WhatsApp dark mode battery saver

WhatsApp nu va avea aceasta functie si pe Android 10, sau iOS, insa deocamdata nu se stie daca asta e o decizie definitiva a americanilor, sau e ceva ce urmeaza sa mai fie modificat in versiunile viitoare ale aplicatiei, pe masura ce dezvoltarea continua. Implementarea functiei e cat se poate de logica, iar asta pentru ca temele precum dark mode au menirea de a consuma si mai putina energie cu ecranul, afisand culoarea neagra.

WhatsApp ar putea reduce consumul de energie al ecranelor OLED cu acest dark mode, iar asta pentru ca ecranele de acest gen consuma mai putina energie cand afiseaza pixel negri, deci legatura cu functia pentru economisirea energiei este perfect normala. Inclusiv iOS are o functie similara pentru economisirea energiei in iPhone, insa WhatsApp nu pare sa aiba ceva special implementat pentru a profita de acest sistem integrat de catre Apple.

WhatsApp are acest dark mode in proces de dezvoltare de foarte multa vreme, iar pana acum nu s-a dezvaluit vreo posibila data la care sistemul ar putea fi lansat in mod oficial pentru toata lumea, deci mai avem de asteptat dupa el.

1 COMENTARIU