iPhone 9 este de fapt Numit iPhone XR de Apple

iPhone 9 NU va fi lansat astazi de catre compania Apple, sau cel mai probabil vreodata, iPhone XR fiind denumirea oficiala confirmata pentru acest model.

iphone 9 nume iphone xr

iPhone 9 este telefonul pe care foarte multa lume il astepta astazi de la compania Apple, el fiind zvonit in diverse randuri ca avand denumirea iPhone XC, insa in realitate va avea denumirea iPhone XR, oficial de la Apple. iPhone 9 nu mai este de actualitate, cei de la Apple divulgand astazi prin intermediul propriului website ca vor folosi denumirea iPhone XR pentru telefonul cu ecran ce are diagonala de 6.1 inch, intr-o alegere foarte neobisnuita pentru ea.

iPhone 9 ar fi fost o alegere destul de logica pentru noul model de smartphone care are ecran cu diagonala de 6.1 inch, iar asta din cauza schimbarilor majore pe care le aduce pentru seria din care face parte. In comparatie cu iPhone 8, iPhone XR vine cu un design mult modificat, si multe functii noi oferite de catre Apple, deci denumirea iPhone 8S nu ar mai fi avut sens, iar iPhone 9 ar fi fost o alegere mult mai potrivita, dar iata ca planurile sunt altele.

iPhone 9 este de fapt Numit iPhone XR de Apple

iPhone 9 “suna” si mult mai bune decat iPhone XR, compania Apple alegand sa foloseasca o denumire care pare mai potrivita pentru vreo clona chinezeasca decat pentru un smartphone vandut de catre ea. iPhone 9 ar fi fost si mult mai usor de promovat in randul fanilor, dar asa nu s-ar fi facut legatura cu iPhone X, al carui design este folosit pentru noul model de smartphone, asa ca Apple a ales o cale de mijloc pentru noul sau model de smartphone.

iPhone 9 nu exista, si cel mai probabil nici nu va exista, insa astazi incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max si Apple Watch 4. Fara iPhone 9, compania Apple va renunta cel mai probabil la folosirea de cifre in denumirile telefoanelor sale, iar asta pentru ca o revenire ar fie extrem de ciudata, si ar genera mai multa confuzie in randul clientilor care ar trebui sa cumpere produsele.