Politia Romana: VIDEO INCREDIBIL, Cum se FURA din Locuinte

Politia Romania a publicat un nou video incredibil care ne arata cum se fura din locuintele oamenilor, iata cat de usor poti fi lasat fara bunuri de mare valoare.

CAMPANIA HOȚII ÎȚI INVADEAZĂ INTIMITATEA

Dacă ai o pereche de ochelari VR, poți să vezi în detaliu ce se întâmplă în cazul unui furt din locuință…dacă nu ai ochelari VR, folosește mouse-ul pentru a muta camera unde dorești – Campania ,,Hoții îți invadează intimitatea"#PolițiaRomână #AcasăÎnSiguranță

Publicată de Politia Romana pe Joi, 5 decembrie 2019

Politia Romana a demarat o noua campanie de educare a populatiei in ceea ce priveste furturile din locuinte, iar in clipul video de mai sus avem o demonstratie a unui asemenea tip de eveniment care poate avea loc oriunde si oricand. Clipul video de mai sus a fost inregistrat cu o camera la 360 de grade, si poate fi urmarit cu o casca pentru realitate virtuala, in el Politia Romana prezentandu-ne ce se intampla in cazul unui furt din locuite.

Politia Romana prezinta o familie tipica a carei casa, sau mai bine zis camera, este invadata de catre hotii care fura orice considera ca este interesant, si ca ar putea fi vandut usor dupa ce victimele sunt deposedate de bunurile lor. Totul face parte dintr-o campanie foarte bine gandita de catre Politia Romana, iar folosirea tehnologiei pentru a prezenta totul are menirea de a-i face pe oameni sa le urmareasca sfaturile foarte importante.

Politia Romana: VIDEO INCREDIBIL, Cum se FURA din Locuinte

Politia Romana nu obisnuieste sa foloseasca realitatea virtuala pentru a prezenta situatii atat de importante, insa cred ca fost o idee foarte buna folosirea tehnologiei pentru a le arata oamenilor cat de serioase sunt pericolele pe care le ignora. Furturile din locuinte pot lasa foarte multi oameni fara bunuri de mare valoare, iar Politia Romana, incearca sa “ajunga” la oameni folosindu-se de tehnologii foarte populare.

Politia Romana a incarcat clipul video VR pe Facebook unde poate fi vazut de catre oricine indiferent daca are o casca pentru realitate virtuala sau doar un calculator si un telefon, totul fiind la fel de usor de urmarit indiferent de dispozitiv. Clipul video de mai sus, publicat de catre Politia Romana, poate fi urmarit de catre oricine in momentul de fata, si va recomand sa o faceti pentru ca e bine sa stiti de ce trebuie sa va paziti casele.

Politia Romana incearca sa-i invete pe oameni cum sa se pazeasca si pentru ca hotii sunt uneori foarte greu de prins, iar in general bunurile furate nu prea sunt recuperate, astfel ca e posibil sa pierdeti destul de multe daca nu va aparati.