iOS 13.3 are DATA de LANSARE Anuntata pentru iPhone, iPad

iOS 13.3 are data de lansare anuntata pentru iPhone, iPad, iPod Touch, iata care sunt planurile companiei Apple cu privire la aceasta actualizare importanta.

iOS 13.3 DATA LANSAREA iPhone iPad

iOS 13.3 are in sfarsit data de lansare anuntata pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, compania Apple lucrand de ceva vreme la aceasta actualizare pentru telefoanele sale, iar acum se pare ca distributia ar trebui sa inceapa. iOS 13.3 a avut versiunea beta 4 lansata de catre compania Apple chiar zilele trecute, iar din cate se pare aceasta va fi chiar ultima, iar saptamana viitoare ar trebui sa fie lansata versiunea finala a sistemului de operare.

iOS 13.3 are dezvaluita data de lansare de 13 decembrie de catre un document al unui operator de telefonie mobila care testeaza acum actualizarea pentru a confirma faptul ca ea poate fi distribuita. Mai exact, un document de la operatorul de telefonie mobila Viettel din Vietnam anunta faptul ca pana pe data de 13 decembrie urmeaza sa inceapa distributia pentru iOS 13.3 si watchOS 6.1.1 pentru toti clientii Apple.

iOS 13.3 va fi lansat pana pe data de 13 septembrie de catre Apple

iOS 13.3 va aduce pentru clientii Viettel suport pentru eSIM pe 13 decembrie, deci lansarea actualizarii ar trebui sa aiba loc pana atunci, astfel incat toti clientii sa se poata bucura de aceasta tehnologie importanta. Avand in vedere felul in care sunt pregatite lucrurile, iOS 13.3 ar trebui sa fie lansat intre 9 – 11 decembrie, compania Apple punand in distributie actualizarile de acest gen intre luni si miercuri, deci asteptarea e mica.

iOS 13.3, dupa cum prea bine stiti deja, nu urmeaza sa aduca actualizari chiar atat de importante pentru iPhone, iPad, iPod Touch, ci doar rezolvari pentru problemele existente, si unele schimbari mai putin importante. iOS 13.3 ar trebui totusi sa rezolve problema autonomiei bateriei, si sa aduca o functie noua pentru a linisti lumea suparata din cauza unui scandal ce a aparut saptamana aceasta, dar desigur ca ramane de vazut ce vom primi.

iOS 13.3 va fi lansat de catre cei de la Apple pentru toata lumea in acelasi timp, si pentru toate iDevice-urile care au instalat oricare alta versiune a iOS 13 pana in momentul de fata.