Utilizatorii Windows 10 FORTATI de Microsoft sa faca Exact ce NU VOR

Windows 10 incepe sa forteze utilizatorii sa faca exact ceea ce nu vor, compania Microsoft luand decizia de a le impune tuturor oamenilor acest lucru.

Utilizatorii Windows 10 FORTATI Microsoft NU VOR

Windows 10 trece printr-o noua situatie in care tot compania Microsoft este cea care pierde, iar asta pentru ca utlizatorii se plang de o noua situatie in care sunt fortati sa faca un lucru pe care nu vor sa il faca. Mai exact, cei de la Microsoft au inceput sa-i oblige pe utilizatorii care au instalat October 2018 Update sa instaleze November 2019 Update pentru Windows 10 in propriile calculatoare, cu foarte multe plangeri in spate.

Windows 10 pare sa aiba in November 2019 Update cea mai buna actualizare majora lansata de catre cei de la Microsoft in ultimii ani, astfel ca Microsoft incearca sa o impuna pentru toata lumea in acest moment. Cei de la Microsoft au trecut printr-o situatie similara cu Windows 10 cand a venit vorba despre May 2019 Update, obligandu-i pe cei cu May 2019 Update sa faca update fara sa aiba prea multe de ales in final.

Utilizatorii Windows 10 FORTATI de Microsoft sa faca Exact ce NU VOR

Windows 10 are a doua oara in istoria sa impusa o actualizare intr-un asemenea mod de catre compania Microsoft, deci vorbim despre o situatie pe care utilizatorii nu o vor, dar pe care nu o pot controla. Microsoft spune ca October 2018 Update urmeaza sa ramana foarte curand fara actualizari pe partea de securitate, astfel ca toti cei care vor sa mai beneficieze in Windows 10 de update-uri de acest gen, ar trebui sa o faca foarte curand.

“Începând de astăzi, vom începe încetul cu încetul procesul inițiat pentru a iniția automat o actualizare a funcțiilor pentru dispozitivele care rulează Actualizarea de octombrie 2018 (Windows 10, versiunea 1809) Home și Pro, păstrând acele dispozitive și primind actualizări lunare care sunt esențiale pentru securitatea dispozitivului. și sănătatea ecosistemului. Începem acest proces de lansare cu câteva luni înainte de data de încheiere a serviciului pentru a oferi timp adecvat pentru un proces de actualizare lină.”

Windows 10 are acest proces inceput in mod fortat cu foarte mult timp inainte ca October 2018 Update sa aiba blocate actualizarile de securitate, iar asta pentru ca e nevoie de timp pentru ca lumea sa faca instalarea. Compania Microsoft sustine ca a inceput procesul cu atat de mult timp inainte deoarece oamenii nu-si actualizeaza din timp calculatoarele, deci pentru noua actualizare la Windows 10 trebuie sa o faca in mod fortat.

Windows 10 va mai oferi actualizari de securitate pentru October 2018 Update pana in mai 2020, dar pana atunci ar trebui sa mai apara si o alta actualizare majora de la Microsoft, deci e timp pentru ca oricine sa faca actualizarile.