Digi Mobil: SCHIMBARE URIASA in Pregatire pentru TOTI Clientii

Digi Mobil inca are in pregatire o foarte mare schimbare pentru toti clientii din Romania, iar asta in ciuda faptului ca in ultimele saptamani nu s-a mai auzit nimic despre ea.

Digi Mobil SCHIMBARE URIASA Pregatire TOTI Clientii

Digi Mobil inca are in pregatire una dintre cele mai mari schimbari pe care a pregatit-o pentru clientii sai cam de cand a fost lansata reteaua de telefonie mobila si pana in momentul de fata. Vorbim desigur despre achizitia infrastructurii de servicii mobile a celor de la Telekom, care inca este negociata de catre RCS & RDS pentru Digi Mobil, desi deocamdata companiile nu au ajuns la vreo intelegere privind finalizarea intelegerii dintre ele.

Digi Mobil are nevoie neaparata de infrastructra celor de la Telekom pentru a-si putea imbunatati substantial serviciile de telefonie mobila din Romania, iar asta deoarece exista foarte multi clienti care se plang de problemele existente. Digi Mobil a inceput deja sa-si creeze o infrastructura 2G in tara pentru clientii sai, insa aceasta e foarte departe de a ajunge la nivelul la care sa poata acoperi nevoile clientilor care sunt afectati de semnalul prost, si nu numai.

Digi Mobil: SCHIMBARE URIASA in Pregatire pentru TOTI Clientii

Digi Mobil nu a renuntat inca la ideea de a cumpara infrastructura celor de la Telekom in ciuda faptului ca in negocieri a venit acum si un alt grup de investitii care spre deosebire de RCS & RDS vrea sa ia chiar tot. Desi nu s-a spus nimic in legatura cu felul in care evolueaza negocierile in momentul de fata, e clar ca Telekom n-a luat deocamdata vreo alta decizie diferita fata de ceea ce a facut in anii trecuti, iar Digi Mobil ramane in cursa pentru achizitie.

Digi Mobil are nevoie de infrastructura mobila pentru a-si completa infrastructura pe care o are in Romania, avand servicii fixe extrem de bune, insa serviciile mobile nu se ridica la acelasi nivel deocamdata. In aceasta idee, Digi Mobil ar putea prelua inclusiv clientii Telekom pentru a putea prelua si infrastructura mobila totala, dar totul depinde de cat de dur vor negocia cei care reprezinta noul grup de investitii interesati de companie.

Digi Mobil ramane unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din Romania, cu milioane de clienti si un grup foarte puternic in spate, astfel ca va fi interesant de vazut ce se va intampla in urmatoarele saptamani.