GRESEALA Huawei care i-a adus INTERDICTIA de Vanzare intr-o MARE Tara

Huawei a facut o greseala foarte serioasa, care din pacate i-a adus o interdictie de vanzare pentru produse importante intr-o foarte mare tara.

GRESEALA Huawei INTERDICTIA Vanzare MARE Tara

Huawei a facut o greseala foarte mare si complet stupida, iar din cauza ei a fost pedepsita de catre o mare tara cu interdictia de a-si lansa cele mai noi modele de telefoane, dar si un smartwatch. Luna trecuta Taiwan a decis sa suspende vanzarea telefoanelor P30, P30 Pro si Nova 5T deoarece Huawei afisa in aceste insula ca facand parte din China, listarea fiind facuta de catre cei de la Huawei pentru contacte si fusurile orare, ceea ce nu a fost pe placul autoritatilor.

Huawei a decis sa amane si lansarea Mate 30, Mate 30 Pro si Watch GT 2 pentru ca probabil acestea faceau aceeasi listare si ar fi fost blocate, sau pentru ca autoritatile au decis sa nu permita lansare alor. Huawei nu a explicat situatia, spunandu-le celor care le-au precomandat ca exista probleme cu livrarile unitatilor, dar nimic mai mult, autoritatile confirmand faptul ca exist ao interdictie de vanzare pentru modelele sale anterioare.

GRESEALA Huawei care i-a adus INTERDICTIA de Vanzare intr-o MARE Tara

Huawei este doar unul dintre marile brand-uri care are probleme cu modul in care prezinta Taiwan-ul pentru clienti, iar asta pentru ca are legaturi stranse cu guvernul chinez, care considera insula ca fiind asa. Taiwan-ul este autonom de multe decenii, dar China inca il considera ca fiind teritoriul propriu, iar Huawei a fost mai mult ca sigur obligata sa-l afiseze ca facand parte din teritoriul chinez, chiar daca asta a insemnat riscarea vanzarilor unor telefoane.

“Gigantul tehnologic Huawei a anulat lansarea unui telefon și a unui ceas în Taiwan, după ce Taipei a impus o interdicție temporară pentru unele dintre produsele sale pentru listarea insulei ca parte a Chinei. Anulările au apărut după ce luna trecută Taiwan a suspendat vânzările a trei modele Huawei care au listat insula democratică de sine stătătoare drept „Taiwan, China” pentru zone de fus orar și contacte.”

Huawei nu prea avea alta solutie decat sa faca exact ceea ce i s-a cerut de catre guvernul chinez, asteptandu-se mai mult ca sigur ca Taiwan-ul sa reactioneze in acest mod, insa a ales exact ceea ce o ajuta cel mai mult. Huawei are aceste modele de telefoane blocate in Taiwan pentru cea mai, aparent, stupida dintre greseli, insa cand politicienii se implica in activitatea unei companii, se intampla si lucruri de acest gen, din pacate.

Huawei nu-si va relua prea curand vanzarile in Taiwan daca nu modifica modul in care telefoanele sale prezinta tara, iar cum China nu-i permite sa faca modificari, e intr-o situatie cam fara vreun sfarsit.

1 COMENTARIU