Bateriile din iPhone 12 vor fi mai MARI Multumita Acestei Schimbari

iPhone 12 va avea baterii de capacitate mai mare multumita unei schimbari foarte importante pe care compania Apple o pregateste pentru telefoanele sale acum.

Bateriile iPhone 12 MARI Schimbari

iPhone 12 va fi lansat cu noi baterii mai mari multumita unei schimbari importante pe care compania Apple intentioneaza sa o faca pentru telefoanele pe care le va pune in vanzare pentru clientii sai din intreaga lume. Apple pregateste pentru telefoanele din seria iPhone 12 un nou modul de protectie pentru baterii care este cu 50% mai mic decat in cazul modelelor de anul acesta, iar asta elibereaza in carcasa spatiu pentru baterii de capacitate mai mare.

iPhone 12 ar urma sa aiba baterii de capacitate mai mare multumita acestei schimbari, sau cel putin asta sugereaza o publicatie din Coreea de Sud care a aflat informatii despre planrile companiei Apple. Chip-ul menit sa protejeze bateriile din telefoanele din seria iPhone 12 este facut special de catre compania Apple pentru a fi mai mic decat cele anterioare, iar asta probabil si pentru a facilita o crestere a capacitatii bateriilor integrate in ele.

Bateriile din iPhone 12 vor fi mai MARI Multumita Acestei Schimbari

iPhone 12 chip protectie baterie

iPhone 12 va avea acest chip produs de catre o companie coreeana numita ITM Semiconductor, el avand menirea de a proteja distrugerea bateriilor in cazul in care se folosesc incarcatoare contrafacute pentru telefoane. Interesanta este ca acest chip pregatit pentru iPhone 12 urmeaza sa fie folosit inclusiv in Samsung GALAXY S11, ceea ce ar insemna ca vom sti din timp cat de mic e, cat de util este pentru telefoanele in care va fi integrat.

Cei de la Apple au implementat in telefoanele din seria iPhone 11 baterii de capacitate mai mare impreuna cu noi procesoare mult mai eficiente din punct de vedere energetic, iar acest lucru este apreciat de toata lumea. Telefoanele ofera o autonomie extrem de buna, iar daca in iPhone 12 vom avea parte de ceva similar, atunci ne putem astepta ca autonomia bateriei telefoanelor sa creasca si mai mult pentru toti clientii celor de la Apple.

iPhone 12 este o serie de telefoane care va fi lansata in toamna anului viitor, deci nu mai avem decat foarte putin de asteptat pana cand Apple va dezvalui in mod oficial noile sale modele de telefoane.