PRIORITATEA numarul 1 pentru iPhone 12 a fost Anuntata OFICIAL

iPhone 12 are prioritatea numarul unul dezvaluita in mod oficial de catre un partener extrem de important al Apple, iata la ce se lucreaza in momentul de fata.

PRIORITATEA numarul 1 pentru iPhone 12 a fost Anuntata OFICIAL

Noaptea trecuta a fost facuta o dezvaluire foarte interesanta privind prioritatea numarul 1 pentru telefoanele iPhone 12, cel putin in ceea ce ii priveste pe cei de la Qualcomm, parteneri principali pentru compania Apple in acest moment. CEO-ul celor de la Qualcomm, Cristiano Amon a afirmat ca implementarea 5G in telefoanele din seria iPhone 12 este prioritatea numarul 1 pentru compania pe care o conduce in momentul de fata.

iPhone 12 este o serie de telefoane pentru care este anuntata de ceva vreme implementarea conectivitatii 5G, insa acesta este primul anunt oficial care confirma planurile companiei Apple, dar si cele ale pertenerei sale importante, Qualcomm. Apple a ales sa reinceapa colaborarea cu Qualcomm tocmai pentru a putea implementa 5G in telefoanele din seria iPhone 12, iar acum ambele lucreaza intens la acest lucru.

PRIORITATEA numarul 1 pentru iPhone 12 a fost Anuntata OFICIAL

iPhone 12 urmeaza sa foloseasca noul model X55 pe care Qualcomm l-a anuntat in cursul zilei de ieri, si care va ajunge inclusiv in telefoanele Samsung GALAXY S11, care vor fi lansate in primavara anului viitor de catre cei de la Samsung. Problema pentru Apple este ca procesul de dezvoltare a telefoanelor din seria iPhone 12 a inceput de mult si se afla intr-un stadiu destul de avansat, deci lucrurile trebuie sa progreseze foarte rapid.

“Nu stabilim nicio așteptare în față, mai ales că am angajat-o foarte târziu. Ne-am angajat probabil mai târziu decât ne-ar dori amândoi și cred că am lucrat împreună pentru a încerca să obținem cât mai mult posibil și să profităm cât mai mult de ceea ce au făcut înainte, pentru a putea efectiv lansează un telefon în termen cu 5G. Suntem foarte mulțumiți de progresele înregistrate și mă aștept să aibă un dispozitiv minunat.”

Qualcomm pare sa fi inteles urgenta situatiei, si vrea sa ajute compania Apple cat poate de repede pentru a-si lansa telefoanele din seria iPhone 12 pentru clientii din intreaga lume in toamna anului viitor, insa este vorba despre foarte multa munca la mijloc. CEO-ul Qualcomm sustine ca desi procesul de implementare a modem-urilor 5G in telefoanele iPhone a inceput tarziu, el este multumit de progresul care s-a facut pana in acest moment.

Apple se chinuie sa lanseze telefoanele sale iPhone 12 cu 5G in toamna anului viitor, insa daca nu va reusi sa finalizeze procesul de dezvoltare la timp, atunci e posibil ca lansarea sa fie amanata pentru 2021, asa cum au sugerat unele zvonuri.

3 COMENTARII

  1. Articol facut la misto cu traduceri imbecile, fara nici un inteles doar de dragul de a umple un articol de 0.50 bani…. Mai bine lasi textul in engleza decat sa iti bati joc de el in halul asta… Stim deja ca te bate rau si limba romana asa ca in engleza ce pretentii sa mai avem🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️@mediocru

  2. Ai dreptate, dar și pe tine te bate limba română. “Niciun/nicio” se scrie întotdeauna legat, asta de ceva timp încoace, tocmai pentru cei care nu distingeau diferențele între “niciun” și ”nici un”