NASA: ALERTA Astazi din Cauza unui ASTEROID de MARI Dimensiuni

NASA a emis astazi o alerta foarte importanta din cauza unui asteroid care are mari dimensiuni, si care reprezinta un pericol foarte mare pentru Pamant.

NASA ALERTA ASTEROID MARI Dimensiuni

NASA a emis o noua alerta in cursul zilei de ieri din cauza unui nou asteroid de foarte mari dimensiuni care vine cu foarte mare viteza spre Pamant si va trece pe langa planeta noastra peste doar cateva zeci de minute. Conform celor de la NASA, acest asteroid urmeaza sa treaca pe langa planeta noastra la ora 11:24, adica in doar 24 de minute de la momentul publicarii acestui articol, si vorbim despre un eveniment foarte important pentru omenire.

NASA a emis alerta pentru asteroid deoarece el are dimensiuni foarte mari, mai exact de aproximativ 130 de metri, ceea ce pentru o roca din univers reprezinta un diametru substantial si cu potential periculos. Un asteroid care are asemenea dimensiuni ar utea patrunde prin atmosfera si s-ar ciocni de Pamant pentru a produce pagube uriase, conform celor de la NASA, astfel ca e bine sa emita tot timpul alerte din timp, pentru ca oamenii sa fie pregatiti.

NASA: ALERTA Astazi din Cauza unui ASTEROID de MARI Dimensiuni

NASA a ales denumirea VH5 2019 pentru acest asteroid care se indreapta cu viteza de 35.000 KM/h de Pamant in momentul de fata, el fiind descoperit, dupa cum ii spune si numele, chiar anul acesta. NASA a monitorizat cu foarte mare atentie acest asteroid pana in momentul de fata, si a ajuns la concluzia ca el nu va lovi Pamantul, insa chiar si asa a decis sa emita o avertizare pentru ca oamenii trebuie sa fie anuntati de ceea ce se intampla in acest moment.

NASA stie foarte bine ca orice asteroid care vine spre Pamant poate avea traiectoria modificata in orice moment, deci desi el pare ca nu va lovi Pamantul, ar putea sa faca acest lucru in orice moment. Desigur ca acum nu e cazul, NASA monitorizand doar modul in care se deplaseaza acesta prin univers, astfel ca toata lumea trebuie sa fie linistita, si sa il urmareasca astazi in jurul ore 11:24, cand va ajunge foarte aproape de noi.