PREMIERA din Samsung GALAXY S11, cu o Schimbare EXCLUSIVA

Samsung GALAXY S11 va avea parte de o premiera la care foarte multa lume se va astepta, si care va transforma telefonul intr-unul extrem de performant.

PREMIERA Samsung GALAXY S11 Schimbare EXCLUSIVA

Samsung GALAXY S11 va fi lansat de catre cei de la Samsung cu o schimbare ce va veni in premiera pentru utilizatorii din lumea intreaga, si va aduce o schimbare exclusiva care va face telefonul cu atat mai bun pentru clienti. Vorbim despre acel senzor de imagine de 108 megapixeli pe care Samsung GALAXY S11 il va avea, acesta urmand a fi unul special pe care compania coreeana l-a creat pentru telefonul pe care urmeaza sa il lanseze in curand.

Samsung GALAXY S11 va avea un senzor de imagne de 108 megapixeli cu dimensiune de 1/1.3 inch, iar acesta va fi diferit fata de cel pe care Xiaomi il foloseste in propriile modele de telefoane mobile in momentul de fata. Conform unui cunoscut leaker de informatii despre produse Samsung nelansate, Samsung GALAXY S11 va avea un senzor de imagine care va fi diferit de cel ISOCELL Bright HMX, dar care va avea si un pret mai mare.

PREMIERA din Samsung GALAXY S11, cu o Schimbare EXCLUSIVA

Samsung GALAXY S11 va avea deci o componenta special gandita pentru a oferi performante sperioare in comparatie cu cele pe care le-am regasit in cazul altor telefoane cu camere de 108 megapixeli. Este perfect normal ca Samsung sa tina tot ceea ce este mai bun pentru telefoanele sale, in loc sa ofere tehnologiile pentru altii, iar in cazul Samsung GALAXY S11 vorbim despre un telefon care va avea ceva ce nu exista in altele.

Samsung GALAXY S11 nu are deocamdata decat aceste detalii dezvaluite in legatura cu noul senzor de imagine de 108 megapixeli, astfel ca trebuie sa asteptam sa vedemc e ne mai spun cei care-l testeaza. Ar trebui sa vedem in perioada urmatoare inclusiv imagini si eventuale clipuri video facute cu Samsung GALAXY S11 pentru a ni se arata cat de buna este camera, dar nimic nu este 100% sigur din acest punct de vedere acum.

Samsung GALAXY S11 este pregatit pentru lansare in primavara acestui an, cel mai probabil in martie, dar prezentare ar putea avea loc in data de 18 februarie in cadrul unei conferinte dedicate.