Record RCS & RDS in Romania, ce a Facut pentru Clientii din Tara

RCS & RDS a inregistrat un nou record in Romania, iata ce a facut pentru clientii din tara noastra si care sunt rezultatele impresionante obtinute de grup.

Record RCS & RDS Romania Facut Clientii Tara

RCS & RDS are parte de un record incredibil in Romania in momentul de fata, iar asta in conditiile in care compania mergea oricum pe un trend ascendent de ceva vreme, dar se pare ca in noiembrie a reusit sa depaseasca tot. Conform datelor celor de la ANCOM, RCS & RDS a reusit in noiembrie sa inregistreze un record de portari in Romania, depasind numerele inregistrate pana in momentul de fata pentru numarul de clienti atrasi in reteaua sa.

RCS & RDS a reusit in noiembrie sa atraga 33940 de clienti noi pentru Digi Mobil, cel mai mare numar dintre toate lunile anterioare ale anului 2019, ceea ce reprezinta o realizare uimitoare pentru grupul de telecomunicatii. RCS & RDS a reusit totul mai mult ca sigur multumita ofertei speciale pentru Black Friday prin care a oferit reducere de 50% pentru un an la toate abonamentele de servicii le care le are in Romania, ceea ce niciun alt operator nu a mai facut.

Record RCS & RDS in Romania, ce a Facut pentru Clientii din Tara

RCS & RDS portari noiembrie 2019

RCS & RDS si-a depasit de departe toata concurenta din Romania din acest punct de vedere, iar asta pentru ca are preturi mult mai mici decat ceilalti operatori pentru serviciile pe care le ofera in tara noastra in momentul de fata. RCS & RDS a reusit in 2019 sa-si depaseasca recordul din 2018 in ceea ce priveste portarile totale de clienti ai serviciilor de telefonie mobila, dar inca mai exista o luna din an, deci mai are de atras zeci de mii de numere.

RCS & RDS a reusit in mod constant sa uimeasca prin capacitatea de a atrage noi clienti in reteaua sa, iar asta in conditiile in care unii dintre operatorii concurenti si-au redus preturile pentru servicii. Ceea ce face RCS & RDS in momentul de fata surprinde, insa vorbim totusi despre realizari care nu ar fi fost posibile fara aceste preturi mici, si nici nu pot fi obtinute de catre alti operatori de telefonie mobila daca nu-si schimba strategiile.

RCS & RDS va continua cu siguranta si in 2020 sa atraga tot mai multi clienti prin portare in reteaua sa, si nu ramane de vazut decat ce fel de recorduri va stabili si in cursul anului viitor cu acest program.