Samsung GALAXY S11 are Solutia PERFECTA pentru a CONTRA Huawei P40 Pro

Samsung GALAXY S11 are implementata solutia perfecta pentru a combate Huawei P40 Pro si iPhone 11, iata ce schimbare majora este pregatita de coreeni.

Samsung GALAXY S11 Solutia CONTRA Huawei P40 Pro

Samsung GALAXY S11 are implementata solutia perfecta de catre compania Samsung pentru a contra Huawei P40 Pro, dar si iPhone 11, iar asta pentru ca pana anul acesta, inclusiv, chinezii au dominat piata telefoanelor cu ale lor camere. Avand in vedere ca Huawei P40 Pro are cu siguranta pregatita o noua camera foarte importanta, in Samsung GALAXY S11 este pregatit ceva similar pentru a putea contra chinezii, dar si iPhone 11, care surprinza cu a sa camera.

Samsung GALAXY S11 are anuntata o noua camera cu 5 senzori de imagine, unul dintre ei urmand a fi impresionant, de 108 megapixeli, dar asta desigur ca nu garanteaza faptul ca va si face poze si filme grozave. Totusi, daca zvonurile se vor dovedi a fi adevarate, atunci Samsung GALAXY S11 va putea inregistra clipuri video in format 8K, ceva ce mai niciun alt telefon nu poate face in momentul de fata, dar schimbarea va veni si la competitie anul viitor.

Samsung GALAXY S11 are Solutia PERFECTA pentru a CONTRA Huawei P40 Pro

Samsung GALAXY S11 va avea un senzor de imagine principal ISOCELL Bright HMX de 108 megapixeli, cu dimensiunea de 1/1.33 inch, iar asta ar trebui sa-i ofere si capacitatea de a face poze mult mai bune noaptea. Desigur ca Samsung a ramas in urma Huawei din acest punct de vedere, si chiar a iPhone 11, iar Samsung GALAXY S11 trebuie sa revina din nou deasupra telefoanelor concurente pentru a avea succes dupa ce va fi lansat.

Samsung GALAXY S11 va avea si zoom optic de pana la 5X, probabil hibrid de 10X, insa aici doar va ajunge din urma Huawei P40 Pro, care va avea in mod sigur aceeasi functionalitate, dar ar putea chiar sa o si depaseasca. Per total, Samsung GALAXY S11 are pregatita o camera grozava doar pentru a putea ajunge din urma telefoanele concurente lante de Apple, huawei, si nu numai, insa pentru a le depasi are nevoie de mult mai mult de atat.

Samsung GALAXY S11 nu va fi un telefon obisnuit, va iesi cu foarte multe in evidenta, atat pe partea de functionalitate, cat si pe partea de design, astfel ca ramane doar sa vedem cat de substantiale vor fi modificarile pentru el.

3 COMENTARII

  1. Baterie mai mare ,5G,spațiu stocare mai mare,memorie UFS ultima generație,ecran 2k/4k cu rata refresh 120Hz,încărcare mai rapidă,etc

  2. 🙂 Eu stiu plusurile astea,dar vad ca aici nu sunt mentionte decat camerele alea urate pe care le fac toti acum!
    De soft nu se vorbeste nicaieri,doar de camere stim sa scriem!