PRIMELE IMAGINI cu Samsung GALAXY S11 ARATA o UNITATE REALA

Samsung GALAXY S11 apare astazi in primele imagini, o unitate reala fiind surprinsa in poze care confirma schimbarea proasta de care vom avea parte toti.

PRIMELE IMAGINI Samsung GALAXY S11 UNITATE REALA

Samsung GALAXY S11 are astazi parte de o dezvaluire incredibila cu foarte mult timp inainte de lansarea oficiala, iar asta pentru ca avem ocazia de a vedea doua imagini cu o unitate reala a telefonului pregatit pentru 2021. Din pacate avem parte de imagini foarte neclare, asa cum apar intotdeauna cu produsele care inca n-au fost lansate, dar macar ni se confirma design-ul.

Samsung GALAXY S11 are confirmat in aceasta noua poza noul design pentru camera pe care compania Samsung l-a gandit pentru viitorul model, si putem vedea ca e intr-adevar parte de acea camera urata din carcasa. Ni s-au aratat unele desene grafice ale Samsung GALAXY S11 care au fost create in baza unor schite ale telefonului, ele aratand extrem de similar cu ceea ce vedem in imaginile de mai jos, deci se pare ca au fost reale, chiar daca nu 100% corecte.

Samsung GALAXY S11 imagine reala

Samsung GALAXY S11 este prezentat in aceste imagini intr-o carcasa de protectie care are menirea de a ascunde felul in care va arata intr-adevar telefonul care va fi pus in vanzare pentru toata lumea. Samsung GALAXY S11 poate fi foarte usor recunoscut multumita design-ului pentru camera, acesta fiind fara dubiu asociat cu dispozitivul coreenilor, ceea ce ne arata ca s-ar putea sa avem parte de o surpriza foarte mare in cursul acestui an.

Samsung

Samsung GALAXY S11 nu a avut primite chiar atat de bine de catre fani imaginile in care a fost prezentat noul design controversat, astfel ca probabil nici pentru acestea nu vor exista laude, ci doar controverse. Avand in vedere ca Samsung GALAXY S11 va avea o camer acu 5 senzori de imagine, era destul de greu de creat un design care sa multumeasca pe toata lumea, astfel ca n-ar trebui sa fim prea surprinsi de ceea ce vedem.

Samsung GALAXY S11 nu va avea un design grozav pentru carcasa, insa poate ca va reusi sa compenseze pe partea de design pentru noul frontal, astfel ca ramane doar sa vedem ce alte tipuri de imagini vor mai aparea.