Vodafone SURPRINDE cu o DECIZIE RADICALA cu Privire la Cartelele SIM

Vodafone surprinde cu o decizie radicala luata cu privire la cartelele SIM pe care le ofera clientilor, iata ce face grupul pentru oamenii care-i folosesc serviciile.

vodafone cartele SIM

Vodafone surprinde intreaga lume cu o decizie radicala pe care a luat-o cu privire la cartelele SIM care sunt folosite in telefoanele mobile. Grupul de telecomunicatii care are subsidiare in intreaga lume a decis sa reduca la jumatate dimensiunea cartelelor SIM pe care le ofera pentru clientii sai.

Vodafone SURPRINDE cu o DECIZIE RADICALA cu Privire la Cartelele SIM a prnit un razboi impotriva plasticului, iar prima masura majora pe care compania o ia e sa reduca dimensiunea cartelelor SIM. Vodafone SURPRINDE cu o DECIZIE RADICALA cu Privire la Cartelele SIM a decis ca pana in 2025 sa le furnizeze clientilor sai din intreaga lume cartele mai MICI.

Vodafone sustine ca prin educerea dimensiunii cartele SIM si a pachetului acesteia va reuce cu 340 de tone cantitatea de plastic folosita anual. Mai mult decat atat, Vodafone spune ca va reduce si emisiile de dioxid de carbon cu pana la 15 tone pentru fiecare tona de plastic nefolosita, pentru un total de 5000 de tone anual.

“Vodafone înlocuiește suportul standard pentru cartele SIM de dimensiuni cu carduri de credit cu un nou format de jumătate care reduce cu 50% cantitatea de plastic folosită pentru producerea de SIM-uri, ca parte a unei strategii mai largi de minimizare a utilizării companiei pentru toate materialele neesențiale.”

Vodafone renunta la plastic nu doar pentru cartelele SIM, ci si pentu pungile de plastic, sau materialele promotionale, o decizie destul de curajoasa, in final. Vodafone vrea sa fie mult mai responsabila in ceea ce priveste mediul inconjurator, iar initiativele de acest gen sunt foarte importante, atat acum, cat si in anii urmatori.