Windows 10: SFARSITUL unei ERE, Decizia Luata de catre Microsoft

Windows 10 ajunge la sfarsitul unei ere, deoarece intra in efect o decizie a companiei Microsoft care aduce si o schimbare foarte mare pentru multa lume.

Windows 10 SFARSITUL ERE Decizia Microsoft

Windows 10 trece prin sfarsitul unei ere zilele acestea, o decizie luata de catre compania Microsoft cu ceva timp in urma urmand a intra in efect in cursul zilei de maine, si reprezinta un sfarsit pentru ceva ve trebuia sa fie maret. Microsoft a nuntat acum ceva timp ca versiunea mobila a Windows 10 urmeaza sa ajunga maine la “sfarsitul vietii”, adica nu va mai beneficia de niciun fel de suport din partea companiei americane, de niciun fel.

Windows 10 nu va mai avea lansate actualizari pentru versiunea mobila incepand de maine, nici macar cele critice de securitate, astfel ca toti cei care mai detin un asemenea model de telefon, ar trebui sa renunte la el. Windows 10 trebuia sa fie una dintre marile sperante in ceea ce priveste sistemele de operare pentru telefoane mobile, insa din pacate s-a dovedit a fi doar un nou esec al celor de la Microsoft, unul peste care compania n-a prea putut trece.

Windows 10: SFARSITUL unei ERE, Decizia Luata de catre Microsoft

Windows 10 nu a mai avut de foarte multa vreme lansata vreo actualizare pentru functiile pe care le ofera versiunea mobila, dar a mai avut parte de actualizari pe partea de securitate, acestea fiind obligatorii pentru cei care inca foloseau sistemul. Dupa 10 decembrie Microsoft poate lasa in urma versiunea mobila a sistemului de operare, si se poate concentra pe a oferi Android in viitoare dispozitive, sau aplicatii pentru sistemele d eoperare Android si iOS.

Windows 10 nu s-a bucurat de prea mult succes cu versiunea mobila, vanzarile de telefoane cu acest sistem de operare fiind reduse, din pacate, iar asta a contribuit serios la luarea deciziei de-al da uitarii cat mai repede. Din pacate pentru toata lumea, versiunea mobila a Windows 10 nu a avut succes si nu a putut concura cu iOS si Android, un al treilea sistem de operare putand pune presiune serioasa pe gigantii din Cupertino si Mountain View.

Windows 10 nu este nici in versiunea completa in mod total in atentia Microsoft, iar asta pentru ca aum cei din Redmond genereaza incasari mai mari din alte divizii si proiecte, deci se concentreaza mai mult pe ele.