Apple se TEME ca doi Fosti Angajati vor FUGI cu SECRETELE sale in China

Apple se TEME ca doi Fosti Angajati vor FUGI cu SECRETELE sale in China

Apple si-a trimis avocatii la o sedinta de judecata in care doi fosti angajati au cerut ca bratarile electronice pentru monitorizare sa le fie dezactivate. Acestia sunt sub monitorizare stricta de catre autoritati pana la inceperea unui proces in care sunt acuzati ca au furat secrete industriale de la Apple privind proiectul pentru dezvoltarea unei masini autonome si inteligente.

Apple se teme ca daca bratarile de monitorizare ale acestor angajati vor fi dezactivate, acestia vor fugi in China cu secretele pe care le-au furat. Apple le-a cerut judecatorilor sa continue sa ii monitorizeze pentru ca fuga sa fie imposibila, iar o hotarare va fi luata in curand.

Unul dintre fostii angajati ai Apple a fost arestat pe aeroportul din San Jose chiar cand se grabea sa paraseasca SUA pentru China, deci e clar de ce se teme Apple. Desi celalalt angajat a fost arestat acasa de catre agentii federali de la FBI, Apple se teme ca si acesta ar putea incerca sa fuga din tara rapid.

“Apple Inc a declarat, luni, unei instanțe federale, că are „îngrijorări profunde” că doi foști angajați din China, acuzați de furtul secretelor comerciale de la companie, vor încerca să fugă înainte de procesele lor, dacă locurile lor nu sunt monitorizate.”

E suficient ca angajatii sa se deplasese intr-o ambasata a Chinei pentru a deveni imposibil de arestat de catre autoritati, iar cei de la Apple stiu asta. Apple sufera de pe urma furtului de secrete industriale de ani de zile, telefoanele iPhone fiind cele mai afectate, insa acum lucrurile ajung si la masina sa.

9 COMENTARII

 1. Adevarul ca are si secrete multe😂😂😂Poate strategii despre cum sa ia mai multi bani de la toti gusterii pentru produse mediocre ca la asta sunt experti! La design si inovatii sunt zero barat! Praf, pulbere fina… Le da chinezii lectii la orice ora 🤦🏼‍♂️

 2. Singurul produs mediocru si teapa este samsung / xiaomi. N-ai tu fata de Apple. :)))
  Ai vazut ca nu merge sa deblochezi un samsung? hahahaha

 3. Bai Vladutz cap de-penis poate ne explici si noua, cu logica aia de infant-autist cum este Xioami teapa? Dupa mine este impresionant ce au reusit ei sa faca la un sfert de pret fata de un iphone. La 1200 lei sa ai camera de top 3-4 in industrie, constructie incredibil de buna si o experienta foarte placuta de utilizare, pe alocuri mult peste ce ofera iphone/ios la ora actuala, mi se pare senzational. Fac pariu pe ce vrei tu ca “tepa” de Xiaomi face de rusine orice iphone vrei tu la orice ora atat la aspect si si la performanta (mai putin la poze poate si la autonomie unde este discutabil-dar la banii pe care ii dai este irelevant). Mai teapa decat iphone-ul saracului(11) nu cred ca exista momentan pe piata! Este practic o gluma proasta si un telefon plin de lipsuri si de compromisuri cum nu mai gasesti altul pe piata mai ales la pretul cerut🤦🏼‍♂️Cat despre Samsung, nu are rost sa mai comentez, pentru ca ei sunt departe rau fata de iphone. O sa vezi cand or lansa S11 cat de depasit si mediocru este 11pro max😂😂😂

 4. Pai are , din moment ce FBI intervine , iti dai seama ca e la nivel inalt , de la spionaj pana la zeci si sute de miliarde dolari .
  Dar nu banii sunt problema , spionajul si beneficiile lui .

 5. hahaha, pai normal ca s10 si note 10 nu pot concura cu 11 Pro :)))))

  OnePlus ii face de rusine pe toti. Restul sunt teapa. Scrii la fel de —- precum se misca un samsung :))))

 6. Copil nazdravan, dacă nu ești cuminte nu mai vine Moșul la tine anul acesta. Mai bine du-te și fă-ți temele și lasă tableta și internetul ca nu este de tine. Tare prost te-au crescut părinții tai uratule😩

 7. Copil nazdravan, dacă nu ești cuminte nu mai vine Moșul la tine anul acesta. Mai bine du-te și fă-ți temele și lasă tableta și internetul ca nu este de tine. Tare-prost te-au crescut părinții tai-uratule😩

 8. daca aveam copii-asa-prosti ca tine(srb/silviu/claudiu/zaoneetc):
  – ii-bateam-de-le-suna-apa-n-cap pana se desteptau;
  – ii-castram-cat-mai-repede-sa-nu-spurce-lumea-cu-prostia-lor-crasa;
  – ii-inchideam-la-Balamuc;
  – ii-tineam-numai-in-camasa-de-forta-si-sedat!
  – ii-omoram-cu-mana-mea-sa-ii-scap-de-suferinta;