Parlamentarii Europeni CRITICA Apple, iata ce ii Cer Companiei

Parlamentarii Europeni CRITICA Apple, iata ce ii Cer Companiei

Parlamentarii europeni se alatura unui numar foarte mare de entitati si persoane care au decis sa critice compania Apple pentru ceea ce a facut in Ucraina. Mai exact, cei de la Apple au decis sa afiseze Crimeea ca parte a Rusiei pentru Apple Maps in Rusia, iar asta a suparat foarte multi europeni.

Apple a fost intens criticata in ultimele doua saptamani pentru aceasta modificare facuta doar pentru a-i multumi pe guvernantii rusi. Dupa critici ale foarte multor oameni, cei de la Apple au intrat acum si in vizorul parlamentarilor europeni, care le cer americanilor sa nu nu puna profitul inaintea dreptului international.

15 parlamentari europeni i-au trimis companiei Apple o scrisoare deschisa prin care ii cer sa modifice felul in care afiseaza Crimeea in cadrul Apple Maps. Parlamentarii europeni vor ca Apple sa nu recunoasca anexarea peninsulei Crimeea de catre Rusia, si sa inceapa sa afiseze teritoriul ca parte a Ucrainei, din nou.

Apple va avea o decizie foarte grea de luat in urmatoarele saptamani, americanii spunand ca vor reanaliza schimbarea pe care au facut-o. sansele ca Apple sa revina la ganduri mai bune in ceea ce priveste Crimeea sunt mici, iar asta pentru Rusia o cam ameninta cu sanctiuni daca nu face asa cum vrea ea.