RCS & RDS, Telekom, Orange, Vodafone, SURPRIZA privind Clientii din Romania

RCS & RDS, Telekom, Orange, Vodafone, au clientii vizati de o surpriza foarte importanta, iata ce anunt major a fost facut cu privire la acestia de autoritati.

 

RCS & RDS portari noiembrie 2019

RCS & RDS, Telekom, Orange, Vodafone, sunt in centrul unei surprize uriase care vizeaza clientii din Romania, anuntul important venind in cursul zilelor trecute de la autoritatile din tara noastra, ceea ce face totul cat se poate de oficial. Mai exact, cei de la ANCOM au publicat situatia portarilor din Romania in luna noiembrie, impreuna cu statistici pe tot anul, iar desigur ca RCS & RDS a iesit in fruntea tuturor companiilor de telecomunicatii din tara noastra.

RCS & RDS a reusit si in noiembrie sa atraga mai multi clienti decat oricare dintre celelalte companii de telecomunicatii, stabilind chiar si un record de portari multumita campaniei de Black Friday cu servicii la jumatate de pret. Desi Orange, Vodafone, Telekom au incercat sa fie concurenti seriosi pentru cei de la RCS & RDS, din pacate n-au reusit acest lucru, astfel ca in tot anul 2019 grupul roman de telecomunicatii a fost tot timpul peste concurenta.

RCS & RDS ramane in topul portarilor, Orange, Vodafone, Telekom stagneaza

RCS & RDS, Telekom, Orange, Vodafone, portari ianuarie - noiembrie 2019

RCS & RDS a inregistrat in noiembrie aproape 40% din totalul portarilor din Romania, cifra fiind una foarte mare, iar asta rata din nou ca strategia cu preturile mici da in continuare roade pentru companie. Anu 2019 urmeaza sa fie cel mai mare pentru RCS & RDS in materie de portari, compania urmand a depasi cu siguranta cifra de 300.000 de numere atrase in retea prin acest sistem, ceea ce arata in continuare ca preturile mici dicteaza.

RCS & RDS nu a mai fost depasita in numarul total de portari lunare de vreun concurent de cel putin doi ani de zile, iar asta spune foarte multe despre modul in care grupul priveste aceasta modalitate de a atrage clienti. E destul de clar faptul ca portarile atrag foarte multi clienti noi, si e clar ca RCS & RDS se bazeaza foarte mult pe sistem pentru a creste, sau macar a-si mentine relativ stabil numarul de clienti existenti in Romania.

RCS & RDS, Telekom, Orange, Vodafone, duc o lupta foarte dura pentru portari in Romania, iar in momentul de fata, doar cei de la Digi ies castigatori din acest “joc”, dar lucrurile se pot schimba oricand.