Samsung GALAXY S11 are Bateria URIASA Confirmata EXCLUSIV

Samsung GALAXY S11 are noua baterie uriasa confirmata in exclusivitate pentru fanii din intreaga lume iata ce capacitate va avea aceasta in final.

Samsung GALAXY S11 Bateria URIASA

Samsung GALAXY S11 are parte de o dezvaluire extrem de interesanta astazi, ea aducandu-ne in sfarsit informatiile pe care le asteptam cu privire la bateria acestui nou model de telefon mobil. In imaginea de mai jos puteti vedea ce fel de baterie va avea Samsung GALAXY S11, si nu vorbim despre cea din grafen care a fost zvonita acum cateva saptamani bune, ci despre una din litiu-ion, deci asteptarile multor dintre fani nu vor fi indeplinite, ceea ce nu e prea grozav.

Samsung GALAXY S11, conform imaginii aparute astazi, urmeaza sa aiba o baterie cu capacitate de 4500 mAh, cresterea fata de modelul de anul acesta fiind de 900 mAh, deci decizia coreenilor este una cu adevarat surprinzatoare. Samsung GALAXY S11 cu bateria sa de 4500 mAh va fi la doar 500 mAh distanta de versiunea Plus, iar din moment ce ambele vor avea ecrane de peste 6 inch, si conectivitate 5G, era necesaa o asemenea baterie mare.

Samsung GALAXY S11 va avea o baterie de 4500 mAh

Bateria Samsung GALAXY S11 de 4500 mAh
Noua baterie de 4500 mAh din Samsung GALAXY S11.

Samsung GALAXY S11 va avea nevoie de o baterie de capacitate mare si pentru ca ecranul sau de peste 6 inch va avea si o rata de refresh de 120 Hz, iar dupa cum multa lume stie, aceste ecrane au nevoie de multa energie. Mai toate telefoanele care au ecrane cu rata de refresh de 120 Hz au autonomie slaba cand aceasta optiune este activa, iar cum Samsung GALAXY S11 va veni cu ea activata in mod nativ, autonomia va fi sever afectata daca bateria nu va fi cea de 4500 de mAh anuntata in acest moment.

Samsung GALAXY S11 va oferi o experienta complet noua de a folosi sistemul de operare Android, interfata Android urmand a fi mult mai fluida multumita ecranului de 120 Hz, iar cu bateria mare pachetul va f cam complet. Ca sa fiu sincer, nu stiu cata lume se astepta ca Samsung GALAXY S11 sa aiba o baterie de capacitate atat de mare integrata, dar e bine sa fim surprinsi in mod pozitiv de catre producatori, Samsung va surprinde cu siguranta.

Samsung GALAXY S11 ar putea fi mai scump decat modelele pe care le vinde acum compania Samsung, iar asta deoarece are implementate foarte multe noutati extrem de interesante de care oricine se poate bucura.