Google Maps Incognito Mode a fost Lansat pe iOS si Android

Google Maps are incognito mode lansat astazi pentru iOS si Android, iar utilizatorii din lumea intreaga il pot folosi in propriile telefoane acum.

Google Maps Incognito Mode iOS Android

Google Maps are in sfarsit implementata o functie importanta de catre compania Google pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea fiind promisa de ceva vreme, insa iata ca ajunge abia acum. Vorbim despre modul incognito pentru Google Maps, adica un sistem care ne permite sa folosim aplicatia pentru harti online fara a avea inregistrate informatii despre locatiile cautate, sau despre zonele catre care am fost ghidati, ceea ce multa lume dorea sa aiba.

Google Maps tine minte toate locatiile in care am fost, si unele dintre cautarile pe care le-am facut, dar multumita acestui nou mod incognito lucrurile sunt mult mai simple, iar oamenii pot alege sa nu fie urmariti absolut deloc. Acum avem parte in Google Maps de o functie care este disponibila in Google Chrome de foarte multa vreme, cei de la Google oferind de cativa ani posibilitatea de a nu fi urmariti si cand navigam pe internet, cel putin teoretic.

Google Maps Incognito Mode a fost Lansat pe iOS si Android

Google Maps incognito mode iOS Android

Google Maps a avut prezentat acest nou mod incognito in luna mai de catre cei de la Google, insa din pacate a fost necesara o asteptare de cateva luni bune de zile pana in momentul in care ea a fost lansata oficial. Google Maps a inceput sa distribuie noul incognito mode la nivel global chiar de acum, prin actualizari pentru aplicatiile iOS si Android, astfel ca daca le aveti instalate in telefoane, ar fi bine sa le actualizati rapid pentru a beneficia de modificari.

Google Maps incognito mode iOS Android

Google Maps nu are doar aceasta noutate implementata, ci si una care va permite inclusiv stergerea in masa a istoricului de cautari si navigare care a fost inregistrat in cadrul aplicatiei pentru telefoane. Puteti vedea in imaginea de mai sus aceasta ultima functie care ajunge in Google Maps pentru iOS si Android, insa aceasta nu va fi activata chiar de acum, ci va fi disponibila abia de luna viitoare, deci vom mai avea de asteptat pana cand ea va fi lansata.