DE CE Samsung GALAXY S11 va fi DEPASIT TOTAL de Huawei P40 Pro

Samsung GALAXY S11 va fi depasit in totalitate de catre Huawei P40 Pro din cauza acestei noi tehnologii importante care este pregatita de catre chinezi.

DE CE Samsung GALAXY S11 DEPASIT Huawei P40 Pro

Samsung GALAXY S11 va veni cu foarte multe noutati din punct de vedere tehnologic, insa din pacate se pare ca dintr-un anumit punct de vedere urmeaza sa fie total depasit de catre Huawei P40 Pro. Mai exact, vorbim despre bateriile cu grafen care ar trebui sa fie implementate in Huawei P40 Pro, dar care se pare ca nu vor ajunge si in Samsung GALAXY S11, desi un zvon de acum cateva luni sugera acest lucru pentru toata lumea.

Samsung GALAXY S11 cu baterii de grafen ar fi rezolvat o problema foarte mare pe care telefoanele coreenilor o au de ceva vreme, mai exact cea privind autonomia bateriei, iar pentru asta n-a fost gasita o solutie. Bateriile din grafen ar fi permis cresterea capacitatii bateriilor telefoanelor din seria Samsung GALAXY S11, dar ar fi prelungit inclusiv viata acestora pentru folosire pe perioade indelungate a sistemelor de incarcare rapida din telefoane.

Samsung GALAXY S11 ar putea veni fara baterii din grafen

Samsung GALAXY S11 imagine reala
Imagine “spion” cu un prototip al Samsung GALAXY S11 aflat in testare.

Samsung GALAXY S11 a avut in ultimii ani probleme foarte mari in modelele cu chip-uri Exynos, acestea oferind o autonomie mult mai mica pentru baterie in comparatie cu modelele care au avut chip-uri Qualcomm, iar asta nu e tocmai o veste buna. Integrarea de baterii de capacitate mai mare in seria Samsung GALAXY S11 este anuntata deja de catre multiple zvonuri, insa nu se stie daca ele vor fi din grafen, sau cele normale din litiu-ion.

Samsung GALAXY S11 ar urma sa aiba o baterie de aproape 5000 mAh in versiunea Plus, o crestere uriasa in comparatie cu modelul 5G de anul acesta, care are integrata o baterie cu capacitate de 4500 mAh. Nus e stie cam cat de mare ar urma sa fie bateria din Samsung GALAXY S11, insa e foarte probabil ca acolo sa vorbim din nou despre o crestere substantiala in comparatie cu modelul lansat in cursul anului 2019 de catre Samsung.

Samsung GALAXY S11 continua sa fie dezvaluit incetul cu incetul de catre cei care il testeaza, iar asta pentru ca telefoanele sunt foarte asteptate, deci exista si interes foarte mare cu privire la dezvaluirea secretelor lor.