WhatsApp: ASA poti ACTIVA acum Noul DARK MODE pe Telefoane

WhatsApp le permite utilizatorilor sa activeze noul dark mode pe telefoanele mobile multumita acestui truc, iata cum poti beneficia acum de noua tema.

WhatsApp ACTIVezi DARK MODE

WhatsApp are in plin proces de dezvoltare un dark mode care va fi lansat in aplicatia pentru telefoane intr-un viitor nu foarte indepartat, insa daca esti interesat de el, il poti activa chiar in acest moment. Activarea este posibila multumita unui bug care exista in aplicatia WhatsApp pentru telefoanele mobile, insa vorbim doar despre cea oferita pentru distributie in versiune beta in momentul de fata, deci nu pentru versiunea distribuita in mod public.

WhatsApp inca lucreaza la acest dark mode, deci daca il veti activa profitand de acel bug, veti avea parte de o experienta trunchiata, cu multe probleme de afisare corecta a interfetei de utilizator. Acest lucru este perfect normal pentru ca vorbim despre o interfata pe care nu a finalizat-o deocamdata, deci trebuie sa fiti constienti de faptul ca WhatsApp nu ar putea fi folosita in totalitate corect daca il activati pe telefoanele voastre.

WhatsApp: ASA poti ACTIVA acum Noul DARK MODE pe Telefoane

WhatsApp ofera aceasta functionalitate doar in aplicatiile oferite in versiune beta, si doar pentru Android, dar instalarea nu e simpla, si se face doar pe baza de invitatie, astfel ca daca nu o aveti deja, e greu sa o instalati. Daca totusi o aveti instalata, atunci activarea dark mode se face prin declansarea bugului daca aveti tastatura pe ecran si accesati un clip vide o YouTube prin sistemul picture-in-picture, dark mode-ul fiind in mod automat activat.

WhatsApp va corecta cu siguranta aceasta problema intr-o actualizare ulterioara pentru aplicatie, chiar si in versiune beta, astfel ca daca aveti aplicatia acum, ar fi bine sa profitati de ocazie pentru a activa tema. Desigur ca va trebui sa va chinuiti putin pentru a declansa acest bug din WhatsApp, iar asta pentru ca el nu se activeaza chiar atat de usor, fiind o problema de functionare, nu o functie care poate fi folosita in mod normal.

WhatsApp va lansa noul dark mode in momentul in care el va fi 100% pregatit pentru distributie, insa pentru ca nu stim cand se va intampla asta, nu ne ramane decat sa asteptam pentru ca lucrurile sa se intample.