WhatsApp va LANSA cea MAI MARE SCHIMBARE din ULTIMII Ani

WhatsApp lucreaza din greu in momentul de fata la cea mai mare schimbare din ultimii ani, iata cat de importanta va fi pentru toti utilizatorii de telefoane.

whatsapp mare schimbare

WhatsApp lucreaza in momentul de fata la cea mai mare schimbare din ultimii ani pentru aplicatia de mesagerie care este oferita pentru aproape 2 miliarde de telefoane mobile din intreaga lume. Vorbim despre implementarea unui sistem care va permite logarea in platforma WhatsApp de pe multiple dispozitive, fie ca e vorba despre telefoane mobile, tablete, laptop-uri, PC-uri, sau orice fel de alte dispozitive unde e o aplicatie oferita de catre americani.

WhatsApp a avut anuntata aceasta schimbare inca de acum cateva luni, si desigur ca pana acum nu a fost lansata, ceea ce a ridicat foarte multe semne de intrebare de la oamenii care asteapta de foarte multa vreme schimbarea. Practic, WhatsApp le va permite utilizatorilor sa fie logati in acelasi cont atat de pe un iPhone, cat si de pe un telefon Android, iar asta e ceva ce nimeni nu poate face in momentul de fata, insa lucrurile se vor schimba radical.

WhatsApp va lansa o schimbare foarte mare pentru sistemul de logare

WhatsApp are nevoie de foarte mult timp pentru a pregati aceasta modificare foarte mare, iar asta deoarece e nevoie de multa pregatire, multa testare, si multa verificare pentru tot ceea ce este implementat. Cei de la WhatsApp trebuie sa se asigure de faptul ca acest sistem nu are vulnerabilitati, si ca el nu va fi abuzat de catre hackeri pentru a fura conturi si a monitoriza conversatiile oamenilor care folosesc platforma.

WhatsApp ramane deocamdata tacuta in ceea ce priveste aceasta functionalitate deoarece nici nu prea are de ce sa spuna ceva in legatura cu ea atat timp cat nu este pregatita pentru a fi lansata in mod oficial. Nu este exclus ca WhatsApp sa ofere functia undeva la inceputul anului viitor, sau poate chiar mai tarziu, insa totul depinde de modul in care inginerii sai vor reusi sa finalizeze procesul de dezvoltare cat mai repede.

WhatsApp va avea prin aceasta schimbare una dintre cele mai mari modificari facute pana acum de catre compania americana, astfel ca ramane doar sa vedem cat va dura pana cand va ajunge, si daca va fi atat de buna pe cum ne asteptam.