Ocazia Huawei P40 PRO de a REVOLUTIONA Piata Telefoanelor

Huawei P40 PRO are o ocazie foarte rara de a revolutiona piata telefoanelor mobile cu o schimbare extrem de importanta care a fost anuntata deja.

Ocazia Huawei P40 PRO REVOLUTIONA Telefoanele

Huawei P40 PRO are o ocazie foarte rara de a aduce pentru piata telefoanelor ceva ce ar ar putea echivala intr-o buna masura cu revolutia pe care iPhone a adus-o in momentul in care a fost lansat. Mai exact, vorbim despre faptul ca Huawei P40 PRO ar putea fi primul telefon care va avea baterii din grafen, un nou tip de material care este asteptat in bateriile pentru telefoane de cativa ani de zile, dar care cu gre a putut fi pregatit pentru a fi si folosit.

Huawei P40 PRO nu va avea un concurent in Samsung GALAXY S11 pentru aceasta tehnologie noua, iar asta deoarece nu exista de la coreeni vreun plan de a implementa baterii din grafen pentru telefoane. Am vazut deja cum vor arata bateriile din telefoanele seriei Samsung GALAXY S11, iar niciuna dintre ele nu va fi din grafen, astfel ca Huawei P40 PRO are o ocazie unica de a aduce o schimbare uriasa care va imbunatati major piata telefoanelor.

Ocazia Huawei P40 PRO de a REVOLUTIONA Piata Telefoanelor

Huawei P40 PRO cu baterie din grafen poate ajunge din urma seria iPhone 11 in ceea ce priveste autonomia bateriei, sau daca are noroc, o poate chiar si depasi, ceea ce ar reprezenta o surpriza foarte importanta pentru toata lumea. Bateriile din grefen sunt asteptate de catre foarte multa lume deoarece aduc foarte multe imbunatatiri radicale pentru experienta de care au parte utilizatorii telefoanelor in care ele sunt folosite.

Huawei P40 PRO face parte dintr-o gama de telefoane care a oferit intotdeauna autonomie foarte buna, insa cu baterii din grafen aceasta poate fi substantial imbunatatita, iar incaracarea rapida crescuta. Si durata de viata a bateriilor va fi prelungita multumita bateriilor din grafen, per total existand foarte multe beneficii pe care Huawei P40 PRO le-ar putea oferi pentru clienti, dar numai daca aceste baterii vor fi integrate in dispozitive.

Huawei P40 PRO urmeaza sa fie prezentat in primavara, cel mai probabil dupa Samsung GALAXY S11, intr-un eveniment separat, dar ramane o foarte mare problema pentru el, lipsa aplicatiilor si serviciilor Google.