Windows 10 Trece la Nivelul Urmator, Decizia Microsoft ce va ENERVA Oamenii

Windows 10 trece la nivelul urmator, compania Microsoft luand o decizie foarte importanta care va enerva totusi foarte multi utilizatori din lumea intreaga.

Windows 10 Decizia Microsoft ENERVA oamenii

Windows 10 trece la nivelul urmator de la inceputul anului 2020, iar asta din cauza unei decizii care a fost luata de catre compania Microsoft, si foarte multa lume va fi enervata de ceea ce urmeaza sa se intample. Mai exact, din ianuarie 2020 urmeaza sa fie oprit suportul pentru Windows 7, a doua cea mai folosita versiune a sistemului de operare in momentul de fata, cei de la Microsoft incercand sa forteze oamenii sa faca upgrade la Windows 10 cat mai repede.

Windows 10 va incepe sa fie “recomandat” utilizatorilor cu Windows 7 prin intermediul unor alerte care vor incepe sa apara pe ecranele calculatoarelor, si care desigur ca vor enerva foarte multe persoane chiar de la aparitie. 15 ianuarie este ziua din care Windows 7 va incepe sa afiseze primele mesaje de alerta care le vor spune oamenilor sa faca upgrade la Windows 10 deoarece au ramas fara suport din partea celor de la Microsoft si sunt in pericol.

Windows 10 incepe sa fie agaseze utilizatorii Windows 7 cu alerte de upgrade

Windows 10 a fost lansat de cativa ani de catre compania Microsoft, astfel ca era normal ca Windows 7 sa nu mai aiba parte de atentia companiei, avand in vedere ca este vechi si depasit din cam toate punctele de vedere. Problema cea mai mare este ca Windows 7 inca este folosit pe sute de milioane de calculatoare, in special din companii si institutii guvernamentale, iar toate acestea vor avea afisate alerte de upgrade pentru Windows 10.

Windows 10 poate fi instalat gratuit de catre majoritatea clientilor obisnuiti, iar asta pentru ca Microsoft a pornit un program de acest gen acum ceva timp, si nu l-a mai anulat, deci toti cei care n-au profitat de el, inca o pot face. Windows 10 va avea parte de suportul Microsoft pentru multi ani de acum incolo, deci nu va fi la fel de vulnerabil precum Windows 7 la malware si exploatarea diverselor probleme de securitate din calculataore.

Windows 10 a atras tot mai multi utilizatori in ultimii ani, iar aceasta miscare a celor de la Microsoft nu va face altceva decat sa creasca numarul de utilizatori activi la nivel global pentru acest sistem de operare.