PRIMA IMAGINE cu Huawei P40 Pro a Aparut deja pe Internet

Huawei P40 Pro apare acum intr-o prima imagine inainte de lansarea, ea dezvaluind presupusul design nou pe care telefonul ar urma sa il ofere.

PRIMA IMAGINE Huawei P40 Pro

Huawei P40 Pro are parte de o surpriza foarte interesanta astazi dupa ce prima imagine cu noul model de telefon a fost publicata, sau cel putin asta sustine sursa imaginii despre telefonul din ea. Vorbim despre o imagine care mai mult arata ca una de tip concept, iar asta deoarece prezinta Huawei P40 Pro asa cum ar trebui sa arate in versiunea finala in momentul in care va fi prezentat si lansat de catre compania chinezeasca pentru clientii din toata lumea.

Huawei P40 Pro este inca foarte departe de lansare, si e putin probabil ca design-ul final sa fi fost stabilit de catre compania Huawei, astfel ca aparitia acestei imagini este destul de surprinzatoare acum. Era de asteptat ca o asemenea imagine sa apara undeva prin februarie, inainte ca Huawei P40 Pro sa fie dezvaluit oficial si ca imaginile de presa sa ajunga la companiile care urmeaza sa puna in vanzare viitorul model de telefon pe pietele din intreaga lume.

Huawei P40 Pro apare intr-o prima presupusa imagine de presa

Huawei P40 Pro imagine presa

Huawei P40 Pro nu arata totusi atat de diferit in comparatie cu modelul P30 Pro, care inca este in vanzare ca model principal pentru ca Mate 30 Pro nu a putut fi lansat la nivel global din cauza numeroaselor probleme existente. Design-ul pentru lateralele Huawei P40 Pro ar putea fi similar cu cel al modelului de anul acesta, insa e improbabil ca intregul design sa fie chiar atat de similar, si asta pentru ca e nevoie totusi de ceva diferit pentru clienti.

Huawei P40 Pro ar putea avea pentru camera un design radical modificat anul acesta de catre cei de la Huawei, in comparatie cu modelul de anul trecut, insa totul depinde de senzorii de imagine care au fost implementati. Este de presupus ca Huawei P40 Pro sa aiba o camera cel putin la fel de ciudata precum cea din Samsung GALAXY S11, insa mai multe despre asta vom afla in lunile urmatoare, dupa ce mai multe detalii vor aparea in legatura cu el.

Huawei P40 Pro este programat pentru a fi pus in vanzare undeva prin martie, insa prezentarea ar putea aea loc tot pe atunci, desi deocamdata nu a aparut vreo informatie cu privire la vreo posibila data.