RCS & RDS: Mesajul IMPORTANT Publicat pentru Clientii Romani

RCS & RDS are un mesaj important publicat pentru clientii din Romania, iata ce a pregatit compania Digi pentru toata lumea, si ce trebuie sa stii chiar acum.

RCS & RDS el clasico

RCS & RDS are o noua surpriza foarte interesanta pentru clientii din Romania care vine sub forma unui mesaj de care toata lumea ar trebui sa stie in moomentul de fata, dar despre care putini stiu. Mesajul celor de la RCS & RDS are legatura cu Digi 4K, mai exact cu una dintre transmisiunile importante pe care postul de televiziune 4K urmeaza sa o faca in tara noastra, si vorbim despre un meci de fotbal care trage foarte multe priviri tot timpul.

RCS & RDS urmeaza sa transmita El Clasico, adica meciul de fotbal dintre Barcelona si Real Madrid, Digi 4K avand transmisiunea programata pentru data de 18 decembrie, la ora 21:00, in Romania. Stiti cu siguranta faptul ca Digi 4K transmite meciuri din La Liga, prima liga profesionista de fotbal din Spania, in format 4K, iar RCS & RDS ii atentioneaza pe oameni din timp in legatura cu meciul care urmeaza sa aiba loc peste doar o saptamana de zile.

RCS & RDS: Mesajul IMPORTANT Publicat pentru Clientii Romani

RCS & RDS face in mod constant avertizari de acest gen pentru clientii din Romania, iar asta pentru ca e bine sa-si alerteze din timp clientii in legatura cu transmisiunile foarte importante pe care le pregateste pentru ei. RCS & RDS nu a spus cati clienti ai Digi 4K are in Romania, insa e posibil sa nu fie chiar atat de multi, astfel ca e bine sa ii anunte din timp pe cei care au extraoptiunea activa pentru a sti ce trebuie sa faca in ziua evenimentului.

RCS & RDS transmite prin intermediul Digi 4K nu doar meciuri de fotbal importante, ci si alte tipuri de transmisiuni sportive, unele dintre ele din Champions League, deci nu vorbim doar despre meciuri din La Liga. RCS & RDS transmite si in aceasta seara un meci din Champions League prin intermediul Digi 4K, astfel ca daca sunteti interesati sa vedeti jucatorii favoriti, o puteti face peste doar cateva ore prin postul de televiziune.

RCS & RDS ofera Digi 4K la pretul de doar 5 LEI pe luna in momentul de fata, astfel ca oricine vrea sa profite de aceasta ocazie o poate face chiar acum pentru a vedea programele favorite la calitate foarte ridicata.