eMAG vinde iPhone 11/Pro/Max cu 2000 LEI Reducere Inainte de Craciun

eMAG are inainte de Craciun reduceri foarte bune pentru telefoanele iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, preturile fiind excelente acum in Romania.

eMAG iPhone 11 Pro Max Reducere Craciun

eMAG are telefoanele iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max disponibile in aceasta pagina la vanzare cu reduceri de pana la 2000 de LEI inainte de Craciun, oferte care in mod normal nu ar fi trebuit sa fie disponibile chiar atat de devreme, insa iata ca magazinul online surprinde cu promotiile pe care le are pe final de 2019.

eMAG are in vanzare toate modelele de telefoane iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max pe care cei de la Apple le-au lansat, inclusiv cele Midnight Green, sau de capacitate mare, care initial n-au putut fi cumparate din cauza productiei reduse, insa iata ca si asta s-a schimbat, iar magazinul poate oferi exact ceea ce isi doresc clientii.

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max reduse cu 2000 LEI la eMAG de Craciun

eMAG are promotii diversificate in aceasta pagina pentru telefoanele din seria iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, astfel ca ele difera in functie de vanzator, adica daca vin direct de la magazinul online, sau daca sunt puse in vanzare de catre vreun partener care vinde in Marketplace, iar in functie de asta puteti avea parte de promotii neasteptat de bune.

eMAG are listate pentru unele modele ale iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max inclusiv anumite cadouri de care clientii se pot bucura atunci cand cumpara un anumit model, astfel ca separat de achizitia telefonului, va puteti bucura si de ceva care in mod normal nu este oferit de catre magazinul online la orice fel de achizitie.

eMAG are separat de aceste promotii si foarte multe alte reduceri de Craciun disponibile in aceasta pagina, si va recomand sa profitati de toate ofertele cat inca mai sunt disponibile.

3 COMENTARII

  1. Normal ca reducerile astea de 2000 lei sunt la cele suflate cu aur,piele de crocodil și alte aiureli,nu la cel de baza care costa 5900 lei. Cât o fi marja de profit la nesimtitii ăștia dacă își permit sa taie 20 de milioane din preț așa scurt?😡

  2. Normal ca reducerile astea de 2000 lei sunt la cele suflate cu aur,piele de crocodil și alte aiureli,nu la cel de baza care costa 5900 lei. Cât o fi marja de profit la nesimtitii ăștia dacă își permit sa taie 20 de milioane din preț așa scurt?😡

  3. E doar de fațadă reducerea, eu am urmărit niște becuri smart, de black fryday aveau “reducere” 50%, aveau acelaș preț.