WhatsApp Lanseaza 4 NOI FUNCTII in Aplicatia pentru Telefoane

WhatsApp are lansate 4 noi functii in aplicatia pentru telefoane de care toata lumea trebuie sa stie, iata ce schimbari majore aduc ele pentru utilizatori.

WhatsApp 4 FUNCTII Aplicatia Telefoane

WhatsApp a lansat o noua actualizare pentru telefoanele din lumea intreaga, iar cu ea aduce si 4 functii de care utilizatorii sai se pot bucura in folosirea de zi cu zi a dispozitivelor proprii, dar si a platformei. WhatsApp a lansat aceasta actualizare pentru telefoanele iPhone, dar si pentru cele Android, fiecare platforma avand parte de cam aceleasi functii, astfel ca utilizatorii ambelor sisteme de operare s-ar putea bucura de aceste noutati.

WhatsApp are in primul rand anuntata oficial functia care permite acceptarea de apeluri VoIP prin platforma in timp ce utilizatorii sunt deja intr-un alt apel cu unul dintre contactele proprii. Problema cu aceasta functie sta in faptul ca in momentul in care este acceptat noul apel din WhatsApp, cel in care suntem deja implicati este inchis in mod automat, deci nu prea putem sa il tinem in asteptare, cum se intampla la cele normale.

WhatsApp lanseaza 4 noi functii pentru aplicatia Telefoanelor

WhatsApp update 4 functii noi

WhatsApp revine deasemenea cu schimbari pentru setarile de confidentialitate pentru grupuri, aplicatia de mesagerie readucand in atentia oamenilor faptul ca pot bloca adaugarea nedorita in grupuri. WhatsApp ne ofera posibilitatea de a alege ca doar prietenii nostri sa ne poata adauga in grupuri de conversatii fara sa stim asta in prealabil, iar administratorii grupurilor pot trimite invitatii pentru a intra in ele, dar nimic mai mult.

WhatsApp are deasemenea implementate schimbari pentru interfata in care sunt vizibile conversatiile pe care le purtam in mod obisnuit, astfel ca acum le putem vedea intr-o interfata mult mai usor de folosit. In aceeasi masura, utilizatorii WhatsApp care folosesc tastatura Braille, au acum posibilitatea de a o utiliza inclusiv prin sistemul VoiceOver astfel incat sa poata scrie mai usor.

WhatsApp a lansat toate aceste noutati pentru telefoanele mobile din lumea intreaga astfel incat utilizatorii sa se poata bucura de o imbunatatire foarte mare pentru experienta de utilizare a platformei de mesagerie.