Telekom: Ce PIERD Clientii din Romania pana la Vanzarea Grupului

Telekom a luat o decizie radicala de pe urma careia pierd toti clientii sai din Romania, iata ce se va intampla pana in momentul vanzarii grupului.

Telekom pierd clientii romania

Telekom incearca, dar nu poate, sa grabeasca vanzarea din Romania a companiei, iar din aceasta cauza clientii sai pierd pana in momentul in care lucrurile se vor definitiva, ceea ce se va intampla undeva prin 2020. Mai exact, cei de la Telekom inca nu au anuntat in Romania vreun plan de a lansa vreo retea 5G, rezumandu-se doar la a critica faptul ca altii au lansat retele 5G, spunand ca ele sunt complet inutile, ceea ce e cam adevarat, pana la urma.

Telekom ramane totusi in urma celorlalti in ceea ce priveste tehnologia 5G, iar asta pentru ca desi in alte tari a lansat retele 5G, chiar daca mici, dar macar a inceput ceva, in timp ce in Romania deocamdata nu se intampla nimic. Este cat se poate de clar ca Telekom nu vrea sa investeasca in 5G in Romania pentru ca vrea sa plece din tara, si nu vrea sa mai piarda bani, dar si pentru ca situatia politica se poate schimba oricand, deci investitiile ar fi degeaba.

Telekom: Ce PIERD Clientii din Romania pana la Vanzarea Grupului

Telekom nu pare sa fie “miscata” nici de faptul ca Guvernul Romaniei vrea sa anuleze mai toate schimbarile proaste aduse de catre OUG 114/2018, iar asta e perfect normal, pentru ca ele n-ar fi trebuit sa existe de la bun inceput. In toate aceste conditii clientii Telekom sunt cei care pierd deoarece nu au acces la tehnologii de ultima generatie, chiar daca intr-o forma limitata acum, totul trebuind sa inceapa de la ceva, pana la urma.

Telekom nu va investi prea curand in retele 5G pentru ca nici nu prea are motive sa faca acest lucru din moment ce nu are siguranta ca va ramane aici, sau ca legile nu se vor schimba iar fara vreun avertisment. Plecarea celor de la Telekom din Romania va fi dificila, si va dura cel putin inca un an de zile, deci toti clientii vor mai avea foarte mult de asteptat pana cand vor putea folosi tehnologia 5G, chiar si intr-o forma limitata pentru inceput.

Telekom face parte din cel mai mare grup de telecomunicatii din Europa in momentul de fata, deci lipsa 5G este ceva ce ar trebui sa ridice multe semne de intrebare, dar deocamdata nu se intampla acest lucru.