ASA ARATA Telefonul pe care il VREAU chiar ACUM de la Apple

Asa arata telefonul iPhone pe care il vreau chiar acum de la compania Apple, iata ce este lansat in lumea Android si inca nu ajunge de la compania americana.

iPhone doresc Apple

Dupa ani de zile de decupaje urate, sub diverse forme, in ecranele telefoanelor mobile, iata ca am ajuns intr-un final intr-un punct in care lucrurile merg intr-o directie buna, chiar daca deocamdata doar pentru Android. Mai exact, cei de la OPPO au anuntat in cursul zilelor trecute noi modele de telefoane care integreaza cele mai recente inovatii in domeniul telefoniei mobile, iar printre ele se numara si camerele ascunse sub ecrane.

Imaginea de mai sus arata telefonul iPhone perfect pe care il astept de la Apple de foarte mult timp, dar care nu va ajunge prea curand la noi, iar asta pentru ca Face ID nu va disparea chiar atat de usor. Un iPhone care nu are decupaj in ecran, si are margini foarte mici, este ceea ce mai toti fanii Apple vor in momentul de fata, iar daca Face ID poate fi ascuns sub ecran, cu atat mai bine, dar daca ar disparea, cred ca multi ar accepta compromisul.

Fara decupaje, fara porturi, fara butoane

iPhone fara decupaj

OPPO vrea sa renunte inclusiv la butoanele fizice in telefoanele sale noi, iar asta nu e o idee chiar atat de buna, pentru ca va fi foarte greu de ghicit pe unde se afla un buton daca nu te uiti direct la el cand modifici volumul, de exemplu. Pe de alta parte, e nevoie de o evolutie pentru felul in care arata si functioneaza telefoanele mobile, si as accepta compromisul acesta daca ar disparea decupajul din iPhone, ceea ce desigur ca se va intampla candva.

Pe de alta parte, ceea ce nu ma prea incanta este disparitia porturilor din telefoane, iar asta pentru ca deocamdata solutiile de incarcare wireless n-au evoluat suficient de mult pentru a fi folosite la scara larga la viteze mari. Putine telefoane au incacare wireless la viteza mare, Apple se incapataneaza sa ofere viteze mici prin cablu, iar prin wireless lucrurile nu se vor schimba prea curand, deci aici va fi o foarte mare problema.

Chiar daca iPhone-urile nu vor ramane de la bun inceput fara butoane si porturi, mi-as dori macar sa vad ca Apple va renunta la decupajele din ecrane pentru a ne oferi un design mai placut pentru acestea.

4 COMENTARII

  1. Poatte peste 3 ani sa vina si Hpplea cu asa ceva. Pana atunci ne multumin cu notch si camera aia sinistra. Nu mai scapam de designul asta Bacovian. Toti merg inainte numai Happlea inapoi 😭

  2. Astia nu se tem sa inoveze.Chineji/coreeni nu au patente si atunci copiaza unul denla altul.Diferenta este ca tehnologia este imbunatatita si fiecare cate copiaza isi aduce aportul la tehnologia respectiva.De aia inoveaza astia in intruna