Windows 10: AVERTIZAREA de la Politia Romana si Microsoft

Windows 10 are o avertizare extrem de importanta lansata de catre Politia Romana si Microsoft pentru toti romanii, iata ce trebuie sa stii chiar acum.

Windows 10 avertizare politia romana microsoft

Windows 10, cel mai folosit sistem de operare pentru calculatoare, este in centrul unei avertizari facute atat de catre Politia Romana, cat si de catre cei de la Microsoft, sau CERT-RO, iar toti romanii trebuie sa stie despre asta. Pentru Windows 10 vine aceasta avertizare de la Politia Romana si Microsoft deoarece utilizatorii inca nu stiu cum sa fie atenti si sa descopere daca al lor calculator este infectat cu malware, sa nu, si ce sa faca in aceasta situatie.

Windows 10 este doar una dintre versiunile pentru care este emisa aceasta avertizare de catre Politia Romana si Microsoft, iar asta deoarece si versiunile anterioare sunt afectate de malware, hackerii atacand orice le iese in cale. In aceasta idee, prima grija pe care trebuie sa o aiba cei cu Windows 10 este sa nu acceseze in calculatoare software descarcat de pe diverse website-uri, iar asta deoarece el ar putea fi infectat cu malware.

Windows 10: AVERTIZAREA de la Politia Romana si Microsoft

Windows 10 avertizare politia romana microsoft malware
Ce sa faci daca Windows 10 e infectat cu malware.

Windows 10 poate fi infectat deasemenea si prin accesarea unor website-uri care contin software malitios, browserele fiind vulnerabile, din pacate, la diverse tipuri de atacuri care exploateaza vulnerabilitati existente in ele. In vasta majoritate a cazurilor utilizatorii Windows 10 nici macar nu stiu ca sunt infectati, ceea ce face situatia cu atat mai rea, deoarece rezolvarea problemei este de foarte multe ori extrem de dificila pentru utilizatori.

Windows 10 este un sistem de operare care are multe protectii implementate, conform celor de la Microsoft, insa chiar si ei recunosc faptul ca exista vulnerabilitati care pot fi exploatate in detrimentul oamenilor. Windows 10 nu poate avea acoperite toate problemele de catre compania Microsoft, iar asta si pentru ca unele dintre ele nici macar nu le sunt cunoscute americanilor, deci nu ar sti ce anume sa rezolve de la bun inceput.

Windows 10 este un sistem de operare bun, dar ar fi bine sa va asigurati ca exista pentru el si protectii potrivite, cum ar fi o solutie antivirus, care va scapa de foarte multe probleme nedorite aparute in utilizarea zilnica.

3 COMENTARII