Samsung GALAXY S11 are deja un COMPETITOR SERIOS Anuntat

Samsung GALAXY S11 are deja un competitor serios anuntat pentru lansare la inceputul anului viitor, iata ce urmeaza sa fie lansat pentru a-l concura.

Samsung GALAXY S11 COMPETITOR SERIOS

Samsung GALAXY S11 nu a fost lansat inca, dar are deja un competitor foarte serios anuntat insa nu de catre producatorul dispozitivului, ci de catre cei de la Sony, care au anuntat un senzor de imagine revolutionar. Mai exact, Sony a pregatit un senzor de imagine de ultima generatie care sa il contreze pe cel special din Samsung GALAXY S11, Samsung creand o componenta gandita exclusiv pentru noile sale telefoane, iar ea va fi una foarte performanta.

Samsung GALAXY S11 va avea in OPPO X2 un competitor serios pentru titlul de telefonul cu cea mai buna camera, iar asta deoarece Sony a creat un senzor de imagine special pentru acest telefon, si el va fi foarte puternic. OPPO X2 va include deasemenea un chip Snapdragon 865, a carui putere de procesare este necesara pentru a permite folosirea unor senzori de imagine de acest gen, deci Samsung GALAXY S11 nu va fi singurul performant.

Samsung GALAXY S11 are deja un COMPETITOR SERIOS Anuntat

OPPO X2 senzor imagine Sony

Samsung GALAXY S11 va avea in noua sa camera unul dintre principalele puncte forte, si una dintre noutatile cele mai importante care vor fi promovate in randul celor care vor dori sa cumpere dispozitivul. Anuntul celor de la Sony vine ca o foarte mare surpriza, iar asta pentru ca Samsung GALAXY S11 era vazut ca fiind telefonul care va cuceri piata cu noua sa camera, insa in realitate se pare ca va avea parte de concurenta serioasa.

Samsung GALAXY S11 va avea o camera care va fi capabila sa faca imagini mai bune in conditii de luminozitate scazuta, care va face focalizare automata mai buna, etc, dar noul senzor Sony va avea acelasi lucru. Nici cei de la Huawei nu se vor lasa mai prejos cu telefoanele pe care le pregatesc pentru lansare, si din cate se pare, vom avea parte de o lupta foarte interesanta in ceea ce priveste telefoanele ce vor fi lansate in 2020.

Partea si mai buna este ca aceasta noua camera performanta din Samsung GALAXY S11 va obliga Apple sa implementeze ceva similar in telefoanele sale, ceea ce in final ne va aduce tuturor beneficii mai mari pentru folosirea dispozitivelor.