Samsung GALAXY S11 are deja un COMPETITOR SERIOS Anuntat

Samsung GALAXY S11 are deja un competitor serios anuntat pentru lansare la inceputul anului viitor, iata ce urmeaza sa fie lansat pentru a-l concura.

Samsung GALAXY S11 COMPETITOR SERIOS

Samsung GALAXY S11 nu a fost lansat inca, dar are deja un competitor foarte serios anuntat insa nu de catre producatorul dispozitivului, ci de catre cei de la Sony, care au anuntat un senzor de imagine revolutionar. Mai exact, Sony a pregatit un senzor de imagine de ultima generatie care sa il contreze pe cel special din Samsung GALAXY S11, Samsung creand o componenta gandita exclusiv pentru noile sale telefoane, iar ea va fi una foarte performanta.

Samsung GALAXY S11 va avea in OPPO X2 un competitor serios pentru titlul de telefonul cu cea mai buna camera, iar asta deoarece Sony a creat un senzor de imagine special pentru acest telefon, si el va fi foarte puternic. OPPO X2 va include deasemenea un chip Snapdragon 865, a carui putere de procesare este necesara pentru a permite folosirea unor senzori de imagine de acest gen, deci Samsung GALAXY S11 nu va fi singurul performant.

Samsung GALAXY S11 are deja un COMPETITOR SERIOS Anuntat

OPPO X2 senzor imagine Sony

Samsung GALAXY S11 va avea in noua sa camera unul dintre principalele puncte forte, si una dintre noutatile cele mai importante care vor fi promovate in randul celor care vor dori sa cumpere dispozitivul. Anuntul celor de la Sony vine ca o foarte mare surpriza, iar asta pentru ca Samsung GALAXY S11 era vazut ca fiind telefonul care va cuceri piata cu noua sa camera, insa in realitate se pare ca va avea parte de concurenta serioasa.

Samsung GALAXY S11 va avea o camera care va fi capabila sa faca imagini mai bune in conditii de luminozitate scazuta, care va face focalizare automata mai buna, etc, dar noul senzor Sony va avea acelasi lucru. Nici cei de la Huawei nu se vor lasa mai prejos cu telefoanele pe care le pregatesc pentru lansare, si din cate se pare, vom avea parte de o lupta foarte interesanta in ceea ce priveste telefoanele ce vor fi lansate in 2020.

Partea si mai buna este ca aceasta noua camera performanta din Samsung GALAXY S11 va obliga Apple sa implementeze ceva similar in telefoanele sale, ceea ce in final ne va aduce tuturor beneficii mai mari pentru folosirea dispozitivelor.

11 COMENTARII

  1. Deci nu este de ajuns ca-articolele-astea pe aici-sunt vai-mama-lor, mediocre-si pline de-cretinisme si-greseli, acum-trebuie-sa-il mai-suportam si pe-copilul-asta cretin-de-Branescu care-scrie-numai-aberatii-la-fiecare-articol. Chiar nu il-vede-nimeni-dintre-administratori-sa il-baneze-sa scapam-de-el???AL-dracu-Canceros!!TROLL_odios! NU-mai-este-un-user serios in comunitate, numai-mascarici, lingai-si-trepadusi + aia de intra sa il-injure-pe saracul-asta-non-stop (pe buna dreptate totusi)…Am inteles-toti ca-esti un-troll-ieftin si un lingau cu iq mediocru dar totusi de ce sa suferim noi toti pentru tine?Du-te -dracu!!MARSI-de-aici!! NU mai pot-sa-citesc-un-articol si un-comentariu-serios, pertinen-ca-este-imbecilul asta-peste-tot si-trolleaza-ca-un-cretin-mai-rau ca-Vadim de-ziua-maghiarilor. Non-stop-nasoale-despre-Samsung….Chiar nu-s-o fi saturat-sa-fie-penibil-si-imbecil? Asa-foame-mare-are pe-el? Asa-sclav??? Mai-du-te-mah in-plm-de-sifilitic si lasa-ne-cu-imbecilitatile-tale de-pusti-cordit-ca-oricum-nu-da-nimeni-doua-flegme-pe-tine-saupe ce dracu-zici-tu-pe-aici. Al-dracu-mascarici. Sa-te-ia-Gaia bah! Sa-ma-pis-pe-tine-cu-cine-te-a-facut asa-prost!Sa-te-manance-canceru!MORI-javra-ordinara!

  2. Numai cutia in sine pentru varianta Note 10+ Star Wars Special Edition este mai senzationala si mai misto decat toate telefoanele iphone puse la un loc. :)) Pur si simplu o opera de arta. Asta spune mult despre cine este Samsung si cat de departe sunt fata de concureta.

  3. Credeam ca eu sunt singurul nebun. Am vazut si eu mai devreme un video de prezentare si telefonul este orgasmic. Nu cred ca este ceva mai cool si misto decat pachetul Note 10+ Star Wars Special Edition. Totul, de la cutie, accesorii, obiecte de colectie, tema speciala si telefonul in sine sunt opere de arta! Sper sa ajunga si in Romania. Abia astept sa pun mana pe asa ceva. Am fost si inca sunt un utilizator de iphone, dar de la an la an ma dezamagesc mai crunt. Eu oricum sunt un sucker Star Wars asa ca minunatia asta de editie limitata imi va face tranzitia mai usoara catre android. In orice caz Note10+ este un “Beast of a phone” asa ca nu imi fac griji ca nu mi-ar placea. Arata incredibil, abia astept.

  4. Din pacate la camera samsung nu mai este nici in top 4-5
    La baterie nu stiu daca este in top 10
    la performante este in top 3-4 in prima luna de zile…dupa care nu mai este nici in top 10
    OS update nu este in top 5

  5. Deci nu este de ajuns ca articolele astea pe aici sunt vai mama lor, mediocre si pline de cretinisme si greseli, acum trebuie sa il mai suportam si pe copilul asta cretin de Branescu care scrie numai aberatii la fiecare articol. Chiar nu il vede nimeni dintre administratori sa il baneze sa scapam de el??? NU mai este un user serios in comunitate, numai mascarici, lingai si trepadusi + aia de intra sa il injure pe saracul asta non stop (pe buna dreptate totusi)…Am inteles toti ca este un troll ieftin si un lingau cu iq mediocru dar totusi de ce sa suferim noi toti pentru el? NU mai pot sa citesc un articol si un comentariu serios, pertinent ca este imbecilul asta peste tot si trolleaza ca un cretin mai rau ca Vadim de ziua maghiarilor. Non -stop nasoale despre Samsung….Chiar nu s-o fi saturat sa fie penibil si imbecil? Asa foame mare are pe el? Asa sclav??? Mai du-te mah in plm de sifilitic si lasa-ne cu imbecilitatile tale de pusti cordit ca oricum nu da nimeni doua flegme pe ce dracu zici tu pe aici. Al dracu mascarici. Sa te ia Gaia bah! Sa ma pis pe tine cu cine te-a facut asa cretin!

  6. Foarte serios si fara aberatii precum comentariile tale ca si acesta?!
    Cox nu trebuie sa iti schimbi nickuk
    Foarte ipocrit..ceri calitate dar nu stii ce este aia

  7. Poate Note 10 plus sa fie la egalitate…S10 nu prea…dar o las pe problemele tale de intelgere si ca nu prea stii sa citesti un simplu tabel
    iar ca sa nu o lungim…doar Note 10+ sta ok la baterie dar aici este vorba despre succesorul lui S10 si nu note…deci
    Eu ma refer la OS update…ca nu prea primesti decat versiunea cu care vine si inca un android in plus in 2-3 ani de zile…nu ma refer la bug fix etc