Huawei MATE 40 Pro va face de RUSINE iPhone 11, GALAXY S11

Huawei MATE 40 Pro va ace iPhone 11 si Samsung GALAXY S11 de rusine cu aceasta schimbare foarte importanta care este pregatita pentru toti clientii acum.

Huawei MATE 40 Pro RUSINE iPhone 11 GALAXY S11
Huawei MATE 40 Pro va face de RUSINE iPhone 11, GALAXY S11

Huawei MATE 40 Pro va veni cu o schimbare atat de mare incat va face iPhone 11 si Samsung GALAXY S11 de rusine, iar asta pentru ca e normal sa vedem de la producatorii chinezi ceea ce americanii si coreenii nu vor sa ofere. Cred ca Huawei MATE 40 Pro va fi lansat cu un ecran care are camera frontala ascunsa sub el pentru ca decupajul sa dispara in totalitate din telefon, chiar daca modelele actuale au si un sistem de recunoastere faciala integrat.

Huawei MATE 40 Pro nu a avut prea multe laude pentru sistemul sau de recunoastere faciala, asa cum s-a intamplat cu Face ID-ul celor de la Apple, iar decupajul este ceva demodat deja, desi Apple insista cu el. Huawei MATE 40 Pro se poate diferentia foarte mult de telefoanele de pe piata, si poate avea un design extrem de interesant multumita acestei schimbari, deci implementarea ar fi beneficia pentru a creste vanzarile telefoanelor.

Huawei MATE 40 Pro va face de RUSINE iPhone 11, GALAXY S11

Huawei MATE 40 Pro cu un ecran care nu are perforatie, nici vreun decupaj urat, ar fi un telefon pe care foarte multa lume ar dori sa il cumpere, iar asta in conditiile in care chinezii au nevoie de ceva spectaculos. Avand in vedere ca lansarea Mate 30 Pro s-a dovedit a fi un mare esec, e nevoie ca Huawei MATE 40 Pro sa aiba succes, iar o metoda de a garanta ca acest lucru se va intampla este implementarea unui ecran spectaculos in telefon.

Huawei MATE 40 Pro poate beneficia de o asemenea schimbare din moment ce OPPO deja a prezentat un telefon cu o asemenea tehnologie, deci ea exista si poate fi implementata deja in telefoane, astfel ca si Huawei o poate oferi. Huawei MATE 40 Pro nu are deocamdata zvonuri anuntate privind noutatile majore pe care le oferi, insa este greu de crezut ca nu va veni cu schimbari substantiale care sa-l faca extrem de interesant pentru clienti.

Huawei MATE 40 Pro va fi prezentat in toamna anului viitor pentru clientii din intreaga lume, si nu putem decat sa speram ca va avea noutatile care vor face de rusine iPhone 11 si Samsung GALAXY S11, cu ecranele lor antice.