Huawei MATE 40 Pro: Vestea PROASTA care LOVESTE Direct in Fani

Huawei MATE 40 Pro are parte de o veste foarte proasta pentru fanii din intreaga lume, iata ce decizie a fost luata de catre compania chinezeasca Huawei.

Huawei MATE 40 Pro vestea proasta

Huawei MATE 40 Pro are parte de o veste foarte proasta care va lovi direct in fanii companiei Huawei, iar asta deoarece una dintre cele mai importante si asteptate schimbari care era zvonita pentru telefon nu va mai exista. Mai exact, vorbim despre faptul ca Huawei MATE 40 Pro nu va mai avea integrat si Harmony OS pe langa Android, ci doar sistemul de operare al celor de la Google, cel mai probabil fara aplicatiile disponibile in cadrul Google Play.

Huawei MATE 40 Pro ramane fara Harmony OS, disponibil in dual-boot cu Android, dupa un anunt facut de catre compania chinezeasca, aceasta afirmand ca va folosi sistmeul sau de operare pentru alte produse. Asta inseamna ca Huawei MATE 40 Pro va ramane cu Android 11, care va fi lansat intre timp de catre compania Google, ceea ce nu e chiar o problema, doar ca va fi versiunea fara niciunul dintre serviciile create de catre americani.

Huawei MATE 40 Pro: Vestea PROASTA care LOVESTE Direct in Fani

Huawei MATE 40 Pro va fi practic in situatia in care este Mate 30 Pro acum, acest model de telefon fiind lansat in septembrie, iar trei luni mai tarziu inca are parte de o distributie trunchiata, desi Huawei se lauda cu vanzari bune. Chinezii afirma ca seria Mate 30 ar fi generat 7 milioane de unitati vandute deja, dar asta mai mult ca sigur in proportie de 90% doar in China, pentru ca altundeva nu prea exista telefonul, si asta e inclusiv soarta Huawei MATE 40 Pro.

Huawei MATE 40 Pro nu ar urma sa fie telefonul care va salva compania chinezeasca, asa cum a crezut foarte multa lume, si acest lucru nu ajuta pe nimeni, vestile fiind proaste deoarece e nevoie de concurenta pe piata. Daca este sa fim sinceri, e nevoie ca Huawei MATE 40 Pro sa fie lansat fara sanctiuni si cu tot ceea ce are mai bun, pentru ca inovatia sa castige in fata restrictiilor pe care americanii le tot impun impotriva chinezilor acum.

Huawei MATE 40 Pro ar trebui sa fie lansat in toamna anului viitor, cel mai probabil in cursul lunii septembrie, dar e posibil ca distributia sa inceapa mai devreme, ori mai tarziu, in functie de situatia finala.