Orange: Inainte de Craciun ai aceste Telefoane Mobile cu REDUCERI Bune in Romania

 

Orange: Inainte de Craciun ai aceste Telefoane Mobile cu REDUCERI Bune in Romania

Orange are astazi un anunt extrem de interesant pentru toti clientii sai din Romania, si vorbim despre ceva de care se va putea bucura oricare dintre ei, insa nimic nu este disponibil inclusiv pentru cei care nu sunt clienti ai operatorului. In aceasta pagina cei de la Orange le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a se bucura de beneficii mult mai mare pentru cumpararea telefoanelor mobile, o lista selecta de modele fiind aleasa.

Orange le dubleaza clientilor punctele Thank You pentru cumpararea anumitor modele de telefoane listate in momentul de fata in cadrul magazinului online, si vorbim despre o oferta foarte interesanta care este deschisa pentru ei. Cei de la Orange au ales o serie de telefoane mobile speciale pentru care dubleaza punctele Thank You ale clientilor la achizitie, si puteti vedea in website-ul lor dintre ce unitati puteti alege sa cumparati ce va doriti.

Orange le ofera clientilor posibilitatea ca atunci cand cumpara un telefon din aceasta pagina sa plateasca inclusiv in rate achizitia facuta, astfel ca nu este necesar ca ei sa plateasca toata suma de la bun inceput, sau macar vreun avans. Orange mentioneaza faptul ca dublarea se va face doar pentru punctele Thank You adunate de catre clienti in urma platii facturilor telefonice pentru serviciile de care au beneficiat, sau a folosirii Orange Money.

Orange are in mod obisnuit beneficii pentru cei care aduna puncte Thank You, insa de aceasta data vorbim despre ceva in plus pentru oamenii care nu le-au consumat pana in momentul de fata, si vor sa-si cumpere un telefon nou. Vorbim despre ceva ce pana acum Orange n-a oferit decat destul de rar pentru clientii sai, insa daca sunteti interesaati sa profitati de aceasta oferta, o puteti face chiar acum cat stocurile sunt disponibile.

Orange are oferta activa in momentul de fata, insa ea va expira peste o luna si o saptamana, asta desigur daca vor fi si suficiente telefoane in stoc pentru toate cererile care vor veni la companie.