Orange DISTRUGE TOT, ce a Facut pentru Clientii sai din Romania

Orange distruge tot, iata ce a facut pentru clientii sai din Romania, si cat de mult conteaza schimbarile anuntate pana acum de catre operatorul telecom.

orange distruge facut clienti romania

Orange distruge toata concurenta din Romania in 2019, reusind sa faca tot ceea ce este mai bun pentru clientii sai, astfel incat acestia sa o recompenseze cu multi bani cheltuiti pe traficul de internet consumat. Conform celor de la ANCOM, Orange are 39% dintre conexiunile de internet mobil active in Romania in momentul de fata, adica undeva pe la 7.64 milioane dintre cele 19.6 milioane active in Romania, ceea ce e impresionant.

Orange a fost certificata in repetate randuri ca avand cea mai buna retea de internet 4G din Romania, iar ceea ce ne spun cei de la ANCOM confirma ca lumea chiar foloseste internetul mobil pe care operatorul il ofera acum. Cu un numar atat de mare de conexiuni mobile in Romania, cei de la Orange au o cota de piata care este cu 15 puncte procentuale mai mare decat cea a Vodafone, primul competitor, si una de 2 ori mai mare decat a Telekom.

Orange are cei mai multi clienti care folosesc internet mobil in Romania

orange clienti internet mobil romania

Orange are si una dintre cele mai extinse retele 4G din Romania in momentul de fata, iar in testele 4G facute prin Speedtest, sau alte platforme, ocupa si cedeaza primul loc celor de la Vodafone in diverse trimestre din an. Orange a investit foarte mult in a-si face reteaua 4G extrem de buna pentru internetul mobil dorit de catre clienti, iar ceea ce vedem acum de la ANCOM este o confirmare ca eforturile n-au fost in zadar.

Orange reuseste sa le ofere clientilor din reteaua sa nu doar suficient de mult internet mobil pe care sa-l foloseasca pentru a naviga pe internet, dar si viteze suficient de bune pentru a se bucura de acest lucru. Cu viteze 4G reale de minim 50 Mbps si maxim 220 Mbps afara in Bucuresti, cei de la Orange ofera exact ce asteapta oamenii de la o retea de telefonie mobila, si vedem ca diferenta fata de concurenta este una foarte mare.

Orange are cel mai probabil si cel mai mare trafic de internet dintre toti operatorii mobili din Romania, avand in vedere numarul de conexiuni, iar consumul e in continua crestere, 5G-ul urmand a accelera acest lucru.