Huawei: AMENINTARE GRAVA facuta unei IMPORTANTE Tari Europene

Huawei este motivul unei amenintari foarte grave facute pentru o foarte importanta tara europeana, iata motivele care au stat la baza acestei masuri.

Huawei AMENINTARE germania

Huawei este motivul din cauza caruia o amenintare foarte grava a fost facuta impotriva unei importante tari europene, si vorbim despre ceva ce foarte rar se vede in mediul politic, dar iata ca se recurge la orice acum. China a amenintat in mod direct Germania dupa ultimele informatii privind posibila interzicere a Huawei in ceea ce priveste furnizarea de echipamente 5G pentru companiile de telecomunicatii locale, iar asta e ceva complet, complet nou.

Huawei ar urma sa aiba interdictie la a furniza echipamente 5G in Germania dupa ce vor intra in vigoare o serie de reguli pregatite de catre guvernul de acolo privind securitate retelelor de telefonie mobila. Ambasadorul Chinei in Berlin a lansat amenintarea impotriva Germaniei, spunand ca daca Huawei va avea interdictie la livrarea de echipamente 5G, e posibil sa apara probleme cu vanzarile de masini germane in tara sa.

Huawei: AMENINTARE GRAVA facuta unei IMPORTANTE Tari Europene

Germania vinde milioane de masini in China, iar Huawei este folosita acum ca motiv pentru lansarea unei amenintari de care Berlinul nu are parte chiar atat de des in lumea moderna. Germania nu vrea sa adopte o lege care sa interzica in mod explicit Huawei, ci una care sa interzica acele companii care nu indeplinesc anumite conditii de securitate, iar compania chinezeasca nu le indeplineste din cauza colaborarii stranse cu guvernul de la Beijing.

“Ambasadorul Chinei în Germania a amenințat Berlinul cu represalii dacă exclude Huawei ca furnizor de echipamente wireless 5G, citând milioane de vehicule vandute de producătorii auto germani în China. Dacă Germania ar trebui să ia o decizie care să conducă la excluderea Huawei de pe piața germană, vor exista consecințe. Guvernul chinez nu va privi inert.”

Huawei are aici o noua dovada a faptului ca relatia sa cu guvernul chinez este extraordinar de stransa, iar asta deoarece a ameninta o tara ca Germania pentru o companie nu e ceva ce un stat face in mod normal. E greu de spus ce fel de informatii extrag chinezii din Germania de sunt atat de disperati ca Huawei sa furnizeze in continuare echipamente de telecomunicatii, dar e clar ca nu vor sa piarda accesul la ceea ce au acum.

Huawei a fost sursa unei amenintari facute de catre China impotriva Canadei, dar acolo era vorba de arestarea vicepresedintelui companiei in baza unui mandat de arestare trimis de catre SUA. Va fi interesant de vazut cum va reactiona Germania la aceste amenintari, dar si ce decizii vor fi luate in alte tari in ceea ce priveste compania Huawei si furnizarea de echipamente 5G pentru diversi operatori de telecomunicatii din Europa.

6 COMENTARII

  1. Felicitări guvernului chinez ca încep sa ia măsuri si lovesc si ei exact acolo unde trebuie daca nu chiar mai bine decat au lovit ei în Huawei!

  2. Guvernul chinez sa stea cuminte cu spionajul prin intermediul deviceurilor de telecomunicații ca risca sa se uite la restul lumii după gard

  3. iar a tradus cap de penis asta in Google translate… alt articol facut la misto cu zeci de greseli gramaticale… Ai facut practica la OTV sau KanalD ca pe acolo am mai vazut asa iq limitat???

  4. Cum comentați amenințarea d-lui Tramp către Franța cu aplicarea de taxe vamale la mai multe produse in cazul in care Google și alte firme IT americane vor fi impozitate corespunzător pentru profitul obținut în Franța?

  5. Americanii au rămas șmecheri doar la armament, E-uri/”medicamente” și dolar. Acum, când ei se împrumută de la chinezi, tehnologic au rămas în urmă, au cea mai multă populație bolnavă cronic din lume, nivel IQ redus, au început să simtă că nu mai sunt buricul pământului. Iar ca orice bully, a început să bată din picioare și să facă praf.