Huawei Aproape de a SCAPA. Vestea GROZAVA pentru Telefoane

Huawei este aproape de a scapa intr-un final de problemele majore pe care le are in momentul de fata, iata ce schimbare majora aduce o veste grozava pentru telefoane.

Huawei SCAPA Vestea Telefoane
Huawei Aproape de a SCAPA. Vestea GROZAVA pentru Telefoane

Huawei se apropie de o scapare din lupta pe care o duce in momentul de fata cu SUA pentru existenta sa, iar asta e o veste foarte buna pentru toata lumea, Huawei incepand sa aiba intr-un final probleme. Cei de la Huawei au parte de un nou pas facut de catre SUA si China, cele doua tari fiind aproape de a semna un acord care va amana aplicarea unor nou sanctiuni pentru produse din Asia, dar mai important, e un pas spre un acord comercial real.

Huawei Aproape de a SCAPA

Huawei poate spera ca de aici incolo relatiile dintre SUA si China se pot imbunatati si pot ajunge intr-un punct in care sanctiunile care ii sunt impuse sa fie ridicate fara ca ea sa fie afectata prea mult. Desi acesta nu este un acord comercial in adevaratul sens al cuvantului, Huawei poate avea totusi parte de un tratament mult mai bun in 2020 multumita lui, si macar unele dintre sanctiunile care exista acum ar putea fi ridicate intr-un final.

Huawei a fost vazuta intotdeauna ca o victima in tot acest razboi pe care SUA il duce cu China, deci nimeni nu a vazut compania ca fiind o problema reala de securitate, iar asta in ciuda avertizarilor venite de la multiple tari. Huawei a incercat in 2019 sa arate ca sanctiunile din SUA nu o afecteaza, crescandu-si atat vanzarile de telefoane, cat si in casarile, ceva ce nu e tocmai usor de realizat cand ai atatea restrictii impuse de cea mai puternica tara din lume.

Vestea GROZAVA pentru Telefoane

Huawei asteapta de foarte multa vreme sa scape de sanctiunea care o blocheaza in tentativa sa de a implementa aplicatiile si serviciile Google in telefoanele pe care le vinde in lumea intreaga. Aceasta intelegere dintre SUA si China ar putea fi un pas in directia potrivita pentru a le acorda celor de la Google licenta de comert cu ei, insa nimeni nu poate garanta in acest moment faptul ca acest lucru se va si intampla intr-un final.

Huawei spera sa aiba parte de intelegerea americanilor, si sa isi poata desfasura afacerile asa cum isi doreste, insa din pacate e greu de spus daca dorintele lor vor si fi indeplinite in timp util.